Працювала конюхом. Знайшлася брутальна красуня, яка позбавила цноти принца Гаррі

Зараз Саша заміжня і обрала для себе професію екскаваторника

Прочитавши мемуари принца Гаррі, шанувальники королівської родини почали гадати, ким є загадкова особа, з якою онук Єлизавети II втратив цноту в полі за пабом. Чекати довго не довелося. Жінка сама вийшла на зв'язок із журналістами.

У книзі Гаррі писав, що спокусила його доросла красуня, але її імені не назвав. Він згадував, що перша жінка в його житті любила коней і ставилася до нього, як до молодого жеребця. А після акту пристрасті шльопнула його та пішла.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Aslı Watson (@call_me_mumsy)

Під час розмови з журналістами DailyMail британка Саша Волпол зробила гучне зізнання – саме вона спокусила молодого Гаррі. Жінка підтвердила, що все, що написав принц в мемуарах, правда. Втім, зазначила, що вона була вже не надто старша за нього –  Гаррі було 16, а Саші – 19 років. Важлива подія у житті принца сталася влітку 2001 року. Саша стверджує, що запросила Гаррі до паба Vine Tree на святкування свого дня народження.

Онук Єлизавети II подарував їй м'яку іграшку та тацю з десятьма порціями алкогольних напоїв. Обидва неабияк захмеліли і принц покликав іменинницю вийти, а потім вони зайнялися сексом на полі, як і описано в мемуарах «Запасний».

«Він почав цілувати мене пристрасно, інтенсивно. Ми знали, чим усе закінчиться. Це було миттєво, полум'яно. Бам-бам! Між двома друзями… Це було круто, бо ми не мали цього робити», – згадує вона. Саша зізнається, вона гадки не мала, що Гаррі виявився незайманим. За її словами, той знав, як поводитися з жінками. Уолпол запевняє, що син Чарльза протримався п'ять хвилин, а потім вона справді шльопнула його по попі, бо вважала це забавним. Згодом Гаррі почали шукати його охоронці. Онукові Єлизавети II довелося навіть сховатись у телефонній будці біля пабу, щоб його не одразу виявили та не ставили зайвих питань.

На той момент дівчина працювала конюхом у королівській резиденції. Волпол і онук Єлизавети II були приятелями – вони знали одне одного кілька років, але з того часу перестали спілкуватися. Зараз Саша заміжня і обрала для себе професію екскаваторника. Вона мама двох дітей.

Читайте також: Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер збив велосипедистку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: