Ющенко розповів, чому роз'їхався з дружиною: Катя сказала, щоб добре подумав

Ющенко: В мене в хаті завжди купа дітей
фото з відкритих джерел

Експрезидент мешкає під Києвом, а дружина – в столичній квартирі

Третій президент України Віктор Ющенко дав інтерв'ю тележурналістці та відомій блогерці Наташі Влащенко, в якому зокрема розповів про своє особисте життя.

Раніше експрезидент в інтервю телеканалу «1+1» розповідав, що його дружина з дітьми нині мешкає в Києві. В тій бесіді Віктор Андрійович також несподівано додав: «Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я».

«Чому ви не відправили дружину в безпечне місце?» – зайшла здалеку Наташа Влащенко. Віктор Андрійович зрозумів зразу про, що мова. «Катя сьогодні вранці мені сказала: дивись, добре подумай, як відповідати», – засміявся. Однак відповів на запитання: «Ви уявляєте, щоб я з'явився на українському кордоні, щоб кудить виїхати. Ну, це соромно та принизливо! З будь-якої точки зору – це не гідно».

«Потім: десять років я живу під Києвом, у селі Безрадичі. Кожна собака знає, де моя хата. Ми мешкаємо своєю родиною, зі своїми дітьми. В мене в хаті завжди купа дітей. Я батько п'ятьох дітей. І скажу вам, що якби не отруєння, ми на п'ятох не зупинилися би. Почалася війна. Інтернет в селі не працює, в мене п'ятикіловатний генератор. Будинок обігріває котел на дровах – зябко. У Каті через день – конференції, вона буз інтернету – ніяк. Софійка закінчила університет, приїхала. Мала навчатися далі, однак взяла академвідпустку, мотивуючи тим, що повинна зараз бути у своїй країні. Працює з десятками компаній – теж потрібен інтернет. І вони переїхали в київську квартиру», – пояснив роздільне проживання з сім'єю експрезидент.  

Раніше «Главком» писав, що Віктор Ющенко вперше розповів про наймолодшого сина, який вчиться за кордоном.

Читайте також: Це був важкий день. Міністр Кулеба розповів про день народження 12-річної доньки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: