Сумська пожалілася, що приїзд дочки Тоні з Москви – це «неможливо з усіх боків»

фото з відкритих джерел

Старша дочка народної артистки України продовжує жити в Москві

Артистка Ольга Сумська поскаржилася, що її донька-акторка Антоніна Паперна, яка разом із дітьми та чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем проживає в РФ, не може повернутися додому.

У сайту ТСН.ua артистка зізналася, що навіть не може уявити, коли знову зустрінеться з донькою та онуками, які досі перебувають у Росії. За словами Сумської, зараз «Тоні та усій родині дуже важко», але Паперна не має змоги покинути країну-агресорку та вимушена залишатися у Москві. «Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це важко. Їй дуже важко. Це найважче, що можна взагалі уявити», – розповіла Сумська.

Тоня Паперна живе у Росії з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох спільних дітей – 4-річну доньку Єву та 2-річного сина Даніїла. Ні Антоніна Паперна, ні її чоловік жодного разу з лютого не висловилися про війну в Україні, хоча активні у соцмережах.

Раніше Ольга Сумська час від часу навідувала родину, була в Росії і напередодні минулого Нового року. Свій візит не афішувала публічно. Тим часом, в Москві вона знялася для ютуб-каналу дочки, а деякі сцени програми фільмувалися в торгівельному центрі, де можна було розгледіти написи на рекламних плакатах російською мовою. Однак, коли програма вийшла в ефір, там ні словом не згадувалося про те, що дійство знімалося в Москві.

Раніше Сумська розповідала в інтерв’ю, що регулярно спілкується з Антоніною та зазначила, що не виправдовуватиме позицію доньки. «Я спілкуюся щодня. Вона дивиться на телеграм-канали. Вона в курсі страшних подій, що відбуваються. Ті люди, які не можуть висловитися, перебувають у режимі страшного терору. Я не виправдовуватимуся, я не маю права виправдовуватись за свою дочку. Там тотальна залежність. Крок ліворуч, крок праворуч – і все. Я спілкуюся зі своєю подругою, яка там. Інші підтримують кривавий режим за гроші. Я не знаю, що далі. У мене там онуки. Дуже боляче. Я тримаюся, але мені дуже боляче. Коли почався хейт, мені писали, що треба відмовитись від дочки. Я цього не вчиню. Прилітали страшні епітети. Не можна так. Мені прикро, що так сталося. Але це вже Північна Корея».

Читайте також: Лоліта Мілявська зізналася, що здавати пляшки в Москві – це порятунок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: