Виїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах. Гучний скандал з бойфрендом відомої блогерки

Гонковський виїхав до Польщі як волонтер, але опинився на Мальдівах зі своєю дівчиною Пренткович
фото: tanyaprentkovych/instagram

Бойфренд української блогерки Тані Пренткович був помічений на Мальдівах, хоча виїжджав з України, як волонтер для проведення благодійного заходу. Андрій Гонковський намагався виправдатися та пояснив, що захід раптово перенесли з 11 січня на 23, тому у нього з’явилося кілька вільних днів.

За словами чоловіка, в Польщі у нього була запланована благодійна подія «Магія ранку» на 11 січня, однак дата проведення заходу змінилася в останній момент. «Коли я вже прибув у Варшаву, організатори змістили дату на 23 січня для того, щоб провести більше анонсів. І, відповідно, в мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок з нашими дітьми», – розповів він.

Пренткович з бойфрендом на Мальдівах
Пренткович з бойфрендом на Мальдівах
фото: скріншот instaword1_reserve/tiktok

Гонковський зазначив, що пізніше повернувся у Варшаву і провів там благодійний захід. «Так, ми неідеальні люди. Інколи робим помилки», – додав він.

Виїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах. Гучний скандал з бойфрендом відомої блогерки фото 1
Реакція Гонковського на скандал
Реакція Гонковського на скандал
фото: скріншоти gonkovskiy/instagram

Незабаром після появи фото в мережі, користувачка Instagram на ім'я Валерія опублікувала листування з Пренткович, у якому блогерка заявила, що її чоловік перетнув кордон на законних підставах. Блогерка зазначила, що її бойфренда не «випустили б за кордон, якби він не зробив стільки добрих справ». «Я в шоці. Пренткович відповіла, шо їм можна відпочивати на морі, враховуючи все хороше, що вони зробили. І справа не в Мальдівах! Таня вважає, що всі просто заздрять Мальдівам», – йдеться у повідомленні Валерії.

Виїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах. Гучний скандал з бойфрендом відомої блогерки фото 2
Виїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах. Гучний скандал з бойфрендом відомої блогерки фото 3
Виїхав як волонтер, а опинився на Мальдівах. Гучний скандал з бойфрендом відомої блогерки фото 4
Листування з Пренткович
Листування з Пренткович
фото: скріншоти valeria_content/instagram

Пізніше Пренткович прокоментувала листування з підписницею. «Це була моя перша реакція! Реакція захисту! Імпульсивно та емоційно я захищала кохану людину. Також приношу вибачення за цю комунікацію», – написала блогерка.

Реакція Пренткович на листування
Реакція Пренткович на листування
фото: скріншот tanyaprentkovych/instagram

Крім того, Пренткович визнала, що поїздка її бойфренда на Мальдіви була помилкою – за її словами, це було «неправильно по відношенню до інших людей і сімей».

«Нам дуже шкода, що наш вчинок змусив думати погано про волонтерів і бізнес, які постійно роблять багато для допомоги країні та за потреби виїжджають за кордон! Наш вчинок – це тільки наша відповідальність і ми в жодному разі не хотіли комусь нашкодити!» – зазначила вона.

Реакція Пренткович на скандал
Реакція Пренткович на скандал
фото: скріншот tanyaprentkovych|instagram

Відома волонтерка Меланія Подоляк, дівчина покійного пілота Андрія «Джуса», прокоментувала скандал навколо Пренткович та її бойфренда.

«У Тетяни та її чоловіка взагалі немає розуміння «а що не так?» Ми ж стільки багато всього робимо, ми ж такі хороші, заслужили відпочити. Дивіться, робити щось хороше для армії, для ЗСУ – це ваш прямий обов’язок», – заявила Подоляк.

За словами волонтерки, той факт, що блогери збирають кошти на ЗСУ, не дає їм право на відпочинок за межами країни, а ті гроші, які було витрачено на Мальдіви, треба було витратити на потреби військових.

Нагадаємо, під час гумористичного шоу «Алкоміки» учасниця поцікавилася у своєї колеги, чи знає вона, як називають щасливих жінок з грошима. Після чого сама ж відповіла: «Вдови». Незрозумілий жарт обурив суспільство, зокрема, на нього в Instagram відреагувала волонтерка та військовослужбовиця Аліна Михайлова, яка була нареченою загиблого легендарного військового Дмитра Коцюбайла, відомого як «Да Вінчі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: