Ірина Фаріон обізвала представниць України на Євробаченні «баберами з гібридним виттям»

фото з відкритих джерел

Ірина Фаріон висловилася про переможниць Нацвідбору

Мовознавиця і колишня нардепка Ірина Фаріон різко висловилася щодо переможниць нацвідбору на Євробачення 2024 alyona alyona і Jerry Heil.

Спочатку вона висміяла співачок на своїй сторінці у Facebook, після чого її профіль було заблоковано, а потім публічно образила їх у Telegram.

«Панове! На ФБ знову заблокована через критику двох бабер з гібридним виттям. Просто запитала, «що таке альона? Хто зна?«. Вкрай негативно ставлюся до цього пісенного евронікчемства», – написала вона.

Ірина Фаріон обізвала представниць України на Євробаченні «баберами з гібридним виттям» фото 1
Telegram / Ірина Фаріон

У коментарях під дописом мовознавиці думки людей розділилися. Хтось підтримав Фаріон, аргументуючи, що під час війни недоцільно витрачати кошти на Євробачення. Інші ж люди наголосили, що Євробачення – важливий майданчик, щоб більше розповідати про Україну.

Нагадаємо, переможцем національного відбору «Євробачення-2024» стали alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Вони отримали високі бали бали від журі та глядачів і тепер представлятимуть Україну у Швеції. 

Раніше Фаріон вчергове різко висловилася про російськомовних українців. Мовознавиця заявила, що Львів перетворився на місто «диверсантів».

Читайте також: Мова на часі. Спецпроєкт з професором Павлом Гриценком. Випуск №1

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: