Єдина дочка співака Емінема виходить заміж

Еван та Хейлі почали зустрічатися ще у 2016 році
Фото: Інстаграм Хейлі Джейд Скотт

Хейлі з дитинства вона росла під пильною увагою преси

Єдина рідна дочка американського репера Емінема, 27-річна Хейлі Джейд Скотт, виходить заміж за свого бойфренда Евана Макклінтока. Пара разом уже понад сім років. Радісною новиною дівчина поділилася в соцмережі.

На фотографіях, що розмістила наречена, зображено, як Макклінток робить їй пропозицію. «Короткий огляд вихідних. 4.2.2023. Я люблю тебе, Еване», – підписала Хейлі допис.

Еван Макклінток та Хейлі Джейд Скотт почали зустрічатися ще у 2016 році: вони разом навчалися у Мічиганському університеті. В одному з інтерв'ю Хейлі розповіла, що Еван знайомий із її родиною, а її батько схвалює її обранця. Сам Емінем в інтерв'ю зізнавався, що дуже пишається своєю дочкою і задоволений тим, що вона не одружилася відразу після школи, а присвятила час навчанню.

Хейлі Скотт – єдина рідна дочка 50-річного Емінема від його колишньої дружини Кімберлі Енн Скотт, з якою він одружувався два рази. Також репер має дві прийомні дочки Алайну, яку виховував після смерті сестри, і Вітні – дочку його дружини.

Раніше Хейлі разом зі своєю подругою дитинства запустила підкаст під назвою Just a Little Shady, в якому розповіла про те, як бути дочкою знаменитості: з дитинства вона росла під пильною увагою преси.

Читайте також: Цибульська розповіла, що один із залицяльників вкрав у неї телефон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: