Коронація Чарльза III: принц Луї знову випробовує нерви близьких на міцність

фото з відкритих джерел

Луї так розпозіхався під час церемонії, що його вивели з Вестмінстерського абатства

Молодший син принца та принцеси Уельських, принц Луї, знову в центрі уваги шанувальників на коронації Чарльза III. Минулого року Луї став зіркою святкування Платинового ювілею Єлизавети II, розважаючи натовп своїми витівками. Цього разу теж не обійшлося без ексцесів: Луї позіхав під час церемонії та відволікав сестру, його врешті-решт відвели з Вестмінстерського абатства.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от People Magazine (@people)

Раніше «Главком» писав, що молодший син Кейт Міддлтон та принца любить випробовувати нерви близьких на міцність. Нещодавно папараці підловили момент, коли Луї тягнув Кейт Міддлтон за руку в сторону, коли та вітала підданих біля церкви Святої Марії Магдалини. Хлопчик виглядав справжнім бешкетником на фоні своїх витриманих брата та сестри – принца Джорджа та принцеси Шарлотти.

Треба сказати, що молодший принц не вперше тішить фотографів своєю поведінкою. Минулого літа, під час відвідин фестивалю The Platinum Jubilee Pageant, який був присвячений Платиновому ювілею правління королеви Єлизавети II, хлопчик знову привернув до себе особливу увагу. Він вставав з місця, кривлявся, закривав обличчя руками і дуже незвично для оточуючих спілкувався з мамою. Герцогиня була дуже терплячою з сином – вона постійно посміхалася і намагалася умовити його поводитися, як належить члену королівської родини. Коли спілкування з мамою здавалося принцу Луї надто нудним, він йшов до інших членів королівської сім'ї, які сиділи поруч.

Читайте також: Зеленська зустрілася в Лондоні з дружиною президента США та невісткою короля Чарльза

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: