Ілон Маск вдесяте став батьком. Хто виявився матір'ю ще однієї дитини мільярдера?

В Ілона Маска таємно народилася десята дитина від епатажної співачки
фото з відкритих джерел

Несподіванкою стало те, що матір'ю ще однієї дитини Маска виявилася вже колишня партнерка, епатажна співачка Клер Буше, відомої як Grimes

Американський мільярдер і винахідник Ілон Маск вдесяте став батьком. Несподіваною новиною про поповнення в родині засновника SpaceX поділився відомий журналіст і біограф Волтер Айзексон, як повідомляє видання The New York Times.

Однак ще більшою несподіванкою стало те, що матір'ю ще однієї дитини Маска виявилася вже колишня партнерка, епатажна співачка Клер Буше, відомої як Grimes. Пара розійшлася ще у 2021 році, але це не завадило колишнім партнерам народити ще двох дітей за допомогою сурогатної матері.

Ілон Маск вдесяте став батьком. Хто виявився матір'ю ще однієї дитини мільярдера? фото 1

Стать десятої дитини мільярдера залишається невідомою наразі. Проте, за інформацією ЗМІ, цей малюк отримав неординарне ім'я – Techno Mechanicus, або просто Тау.

Нагадаємо, що у 2020 році Буше народила сина Маску, якого вони назвали X A-12 (Екс Еш Ей-Твелв). Після народження дитини стосунки пари розпалися. Але вже за рік стало відомо, що сурогатна мати народила колишній парі доньку, яку назвали Екза Дарк Сайдеріл.

Раніше повідомлялося, що 35-річна Клер Буше, більш відома як Граймс, звинуватила мільярдера Ілона Маска, батька своїх дітей, у тому, що він не дає їй бачитися з їхнім трирічним сином Х. Мільярдер часто з'являється із сином на публіці. 

Граймс висунула обвинувачення проти батька своїх дітей, звинувативши його «у розриві їхньої родини на частини». Вона також заявила, що Шивон Зіліс, директорка Neuralink і співробітниця Маска, заблокувала її в соціальних мережах.

Читайте також: Відносини Ілона Маска з колишньою дружиною: чому пара насправді розлучилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: