Ексдружина Ілона Маска стверджує, що він не дає їй бачитися з сином

фото з відкритих джерел

Мільярдер часто з'являється із сином на публіці

35-річна Клер Буше, більш відома як Граймс, звинуватила мільярдера Ілона Маска, батька своїх дітей, у тому, що він не дає їй бачитися з їхнім трирічним сином Х. Мільярдер часто з'являється із сином на публіці. Про це пише Daily Mail.

У Граймс є двоє дітей від співзасновника SpaceX, їх сина просто називають Х. Також є донька Екса Дарк Сідерель, яку просто називають Уай. Дівчинка народилася в грудні 2021 року від сурогатної матері.

Ілон Маск із сином Х
Ілон Маск із сином Х
Дочка Ілона Маска та Граймс, Екса Дарк Сідерель, яку звуть просто Y
Дочка Ілона Маска та Граймс, Екса Дарк Сідерель, яку звуть просто Y

Граймс висунула обвинувачення проти батька своїх дітей, звинувативши його «у розриві їхньої родини на частини». Вона також заявила, що Шивон Зіліс, директорка Neuralink і співробітниця Маска, заблокувала її в соціальних мережах.

Ексдружина Ілона Маска стверджує, що він не дає їй бачитися з сином фото 1

За скриншотами вже видаленого твіту (під фотографією Маска та двох дітей, яких він спільно виховує з Зіліс), Граймс написала: «Скажіть Шивон, щоб вона розблокувала мене, і скажіть Ілону, щоб він дозволив мені побачитися з моїм сином, або, будь ласка, дайте відповідь моєму адвокату. До цього моменту мені навіть не дозволяли побачити фотографії цих дітей, попри те, що ситуація повністю розбила мою сім'ю».

Твіт було спочатку видалено, але пізніше опубліковано під новим зображенням Маска разом з близнюками, яких народила Шивон. Близнюки, Страйдер і Азур, народилися в листопаді 2021 року, всього кілька тижнів до народження доньки Маска та Граймс.

Маск із Шивон та близнюками
Маск із Шивон та близнюками

Складне особисте життя Маска включало в себе три шлюби та три розлучення, включаючи два шлюби з однією і тією ж жінкою, акторкою Талулою Райлі. У нього також є дев'ять дітей, хоча десятий, його старший син Невада, помер у дитинстві.

Ілон почав зустрічатися з Граймс у квітні 2018 року, і ця ексцентрична пара стала відомою, коли вони з'явилися на червоній доріжці Met Gala наступного місяця.

Попри серію розставань і возз'єднань, у травні 2020 року у пари народився їх перший син, якого вони назвали X AE A-XII.

Їхня друга дитина, яку назвали Екса Дарк Сідерель, ім'ям Y, народилася від сурогатної матері в грудні 2021 року.

Шивон Зіліс, народжена в Онтаріо, Канада, познайомилася з Маском завдяки OpenAI, некомерційній організації з досліджень і впровадження штучного інтелекту. Маск став співзасновником цієї організації в 2015 році.

У 2015 році Зіліс була включена до списку Forbes «30 до 30» в категорії венчурного капіталу, а в 2017 році вона приєдналася до компанії Маска Neuralink, яка займається мозковими чипами, на посаді директорки з операцій і спеціальних проєктів.

Читайте також: Відносини Ілона Маска з колишньою дружиною: чому пара насправді розлучилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: