Чмерковський та його дружина оригінально розсекретили стать другої дитини

Хореограф, який народився та виріс в Одесі, виклав на своїй сторінці в Інстаграм відео

Головний герой першого сезону шоу «Холостяк» та суддя проєкту «Танці із зірками» Максим Чмерковський і його вагітна дружина, американська танцівниця Пета Маргатройд, розсекретили стать майбутньої дитини.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd)

Хореограф, який народився та виріс в Одесі, виклав на своїй сторінці в Інстаграм відео, де він і його дружина танцюють на камеру під трек Bounce When She Walk. Згодом в кадрі з'являється їхній 6-річний син Шей Александер із аркушем паперу, на якому написано слово «хлопчик».

«Чмерковські в цілому створюють свою футбольну команду LOL! Ми дуже раді, що у Шея народиться братик, і не можемо дочекатися зустрічі з цим маленьким хлопцем. Він уже досить великий, і любить штовхати маму по ребрах у будь-який час ночі! У нас буде повний дім хлопчиків, включаючи нашого маленького пса Хачі. Я думаю, це означає, що ми повинні спробувати завести дитину номер три, щоб отримати  дівчинку», – йдеться в повідомленні під відео.

Раныше «Главком» писав, що переможниця першого «Холостяка» Олександра Шульгіна, головним героєм якого був Чмерковський, теж знову стане мамою.

Читайте також: Під час ракетного удару по Умані загинув відомий рок-музикант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: