Дружина Миколи Тищенка вперше прокоментувала скандальну поїздку в Таїланд

Всі скандали, в які потрапляє Тищенко з дружиною, за їх словами, хайп та фейки
фото з відкритих джерел

Алла Барановська виклала в соцмережу фото своїх попередніх закордонних вояжів

Дружина Миколи Тищенка, блогерка Алла Барановська вперше прокоментувала скандальне розслідування журналістів про скандальну поїздку в Таїланд.

Нагадаємо, депутата «Слуги народу» Миколу Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» та виключили з партії після того, як він відправився у Тайланд буцімто на зустріч з українцями. Як повідомляють деякі ЗМІ, на момент скандалу Тищенко знаходився на відпочинку за кордоном з родиною уже другий тиждень.

Блогерка Алла Барановсько обурена, що знімки її сім’ї потрапили в пресу. Вона стверджує, що всі світлини – архівні та не мають відношення до поїздки, про яку так багато говорять. Треба сказати, що ніхто з журналістів і не писав, що фото теперішні і про поїздку дізналися зовсім не з фото в соцмережах, а з повідомлення посольства, яке запрошувало українців на зустріч з Тищенком в готелі Таїланду.

«А давайте допоможу найкращим незалежним ЗМІ. І покажу ще архівів, а то якось мало фото під ваші дешеві статті. Я вже і сама не розумію, куди мене телепортували. Так зганьбити журналістику у такий час – це треба мати талант. Хотіла багато чого сказати, але ворог слідкує і сміється з вас», – написала на одному з фото Алла.

До слова, це не перший випадок, коли дружина Тищенка так реагує на скандали з її родиною, мовляв, винні всі, тільки не ми. Приміром, в квітні 2021 року, під час епідемії коронавірусу, Тищенко влаштував у готелі у Подільському районі Києва вечірку у період суворого карантину. Свято влаштували до дня народження Алли Барановської. Тривала вечірка понад п'ять годин, а гості були без захисних масок. При цьому їх просили не публікувати фотографії з події та не відзначати локацію. За інформацією ЗМІ, окрім того, що депутат з дружиною порушили правила карантину, для гостей заходу влаштували масштабний феєрверк, які в столиці заборонені. Барановська написала в соцмережі, що вечірка проходила не в ресторані готелю, а в номерах: «Мій день народження був закритим, зібралися тільки близькі, вузьке коло – трохи більше 20 людей, проходив у номерах готелю, не в ресторані. Кожен запрошений гість склав тест на ковід. Я вам скажу, що у 99% з них антитіла. Давайте без хайпу, голосних фраз та звинувачень». А сам Тищенко видав такий коментар: «Приношу свої найщиріші вибачення. Але саме перед суспільством, а не перед тими «викривачами», які у перервах між пошуками скандалів та сенсацій самі зависають у закритих ресторанах, а потім публікують фейки про інших».

Раніше «Главком» писав, що Алла Барановська заявляла в інтерв'ю, що її родина ніколи не зимує в Україні. Кілька років тому Тищенко з дружиною та сином прожили в Таїланді всі три зимові місяці. Крім того, ми повідомляли, що Алла Барановська зганьбилася в мережі з «боксами незламності». Українці обурилися діями блогерки, яка торгуючи дорогою косметикою, експлуатує тему війни.

Читайте також: Зірка «Кварталу» спародіював Тищенка в Таїланді: відео потрапило у топ-10 трендів YouTube

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: