Зірка «Кварталу» спародіював Тищенка в Таїланді: відео потрапило у топ-10 трендів YouTube

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За добу гумористична пародія зібрала більше мільйона переглядів

Зірка студії «Квартал 95», гуморист Юрій Великий записав чергове сатиричне відео. На цей раз зіграв виключеного із фракції «Слуга народу» Миколу Тищенка.

Нагадаємо, депутата Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» після того, як він відправився у Тайланд буцімто на зустріч з українцями. Як повідомляють деякі ЗМІ, Тищенко знаходився на відпочинку за кордоном з родиною уже другий тиждень. В своєму новому гумористичному відео Великий вирішив «виправдатися» від імені скандального депутата.

Ролик знятий на фоні закордонного готелю, пальм та басейну. «Доброго дня, ми з Таїланду. Ой! Доброго вечора, ми з України. Просто коли в вас там вечір, у нас – день. Я, народний депутат України Микола Тищенко на позивний «Катлєта» або «Meatball» – кому як зручніше – хочу прояснити ситуацію. Тут дехто розганяє зраду, начебто я втік з країни. Це маєчня. Я зараз знаходжуся в країні Таїланд і нікуди тікати не збирався», – наголошує в промові Юрій Великий. Тищенко-Великий додав, що в Таїланд його з України «послали з великою місією, а тепер продовжують посилати, але чомусь вже без місії».

«До мене люди звертаються з дуже важливими питаннями, серед яких такі серйозні, як: Навіщо ти сюди приїхав? І якого дідька ми маємо платити за твої коктейлі, якщо тут аll inclusive? І ці питання хтось має вирішувати», – каже «Тищенко». А ще той додав, що українцям потрібно поважати роботу лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко, яка у розпал повномасштабної війни з Росією полетіла на відпочинок у Дубаї.

За добу пародія зібрала більше мільйона переглядів та потрапило у Топ-10 трендів українського YouTube. Раніше «Главком» писав, що актор студій «Квартал 95» Великий зняв пародію на одіозне інтерв'ю путініста Оскара Кучери.

Читайте також: Газманов сконфузився з піснею-халтуркою на підтримку російських окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: