Друга Діана: що зміниться у житті Кейт Міддлтон у ролі принцеси Уельської?

Королева та Кейт Міддлтон
фото з відкритих джерел

Новий титул, нові обов'язки та нові володіння принцеси Кейт

У 2010 році під час офіційних заручин принц Вільям подарував своїй коханій – Кейт  Міддлтон – найвідоміше у світі кільце з сапфіром. До заручин герцога Кембриджського культова прикраса належала принцесі Діані, яка отримала його в подарунок від Чарльза в лютому 1981 року. Окраса виявилася пророчою, через 12 років «разом з тим кільцем» Кейт здобула й найбажаніший титул – вона, як і колись Діана, стала принцесою Уельською, пише журнал Elle. Неймовірна честь та свідчення рідної довіри та схвалення з боку королівської родини дружини Вільяма. У скандалах не помічена, сімейна, любляча, відповідальна і працьовита – про таку невістку для своїх онуків вимоглива Єлизавета II справді могла лише мріяти.

Під час першої офіційної мови у ролі короля Карл III підтвердив новий титул Кейт. Потім самі колишні герцог і герцогиня Кембриджські змінили свої акаунти в соціальних мережах на @princeandprincessofwales.

Міжнародна преса відразу ж назвала Кейт «другою королевою сердець». І цей гучний епітет нітрохи не пафосний. Окрім збільшення спектру королівських обов'язків (а після відставки Гаррі та Меган їх і так було чимало) головне завдання нової принцеси Уельської – «зміцнити довіру та повагу до народу». «Наші нові принц і принцеса Уельські, я знаю, продовжуватимуть надихати народ і допомагатимуть фокусувати увагу на тих аспектах життя, де потрібна головна важлива допомога», – уточнив Карл III у своїй промові.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: