Дружина нацгвардійця та багатодітна мама представить Україну на «Місіс Світу»

37-річна Олена Єлізарова
фото з відкритих джерел

Олена Єлізарова – засновниця ювелірного бренду, а також дизайнерка інтерʼєрів

Україну на міжнародному конкурсі «Місіс Світу» представить 37-річна  дружина нацгвардійця Олена Єлізарова. Вона візьме участь у конкурсі замість переможниці «Місіс Україна світ» Лани Малінської, яка не зможе поборотися за корону за сімейними обставинами. Про це повідомляється на сторінці всеукраїнського конкурсу в Instagram.

Олена – дизайнерка інтер'єрів та власниця бренду ювелірних виробів. Вона також написала дитячу казку та колискову, яку відзначили на конкурсі Global Music Awards у категорії «Краща пісня для дітей». Жінка одружена і виховує чотирьох дітей – трьох хлопчиків та дівчинку.

Діти слугують для жінки натхненням
Діти слугують для жінки натхненням
фото з відкритих джерел

«Конкурс Mrs.World – один з найпрестижніших у світі. Сьогодні це вже не тільки дефіле у купальнику. Це культурна подія, на якій зустрічаються представниці різних країн світу. Це ще один майданчик, на якому Україна може заявити про себе. Розповісти про нашу культуру та традиції, зробити більш помітними твори українських дизайнерів одягу та аксесуарів. Для мене велика честь та відповідальність представляти нашу країну у цей складний час», – зазначила Єлізарова.

У січні наступного року багатодітна мама та успішна бізнес-леді змагатиметься за корону на престижному конкурсі в Лас-Вегасі
У січні наступного року багатодітна мама та успішна бізнес-леді змагатиметься за корону на престижному конкурсі в Лас-Вегасі
фото з відкритих джерел
37-річна бізнесвумен, багатодітна мама та дружина нацгвардійця Олена Єлізарова
37-річна бізнесвумен, багатодітна мама та дружина нацгвардійця Олена Єлізарова
фото з відкритих джерел

Як відомо, з 14 до 21 січня у США пройде 38-й Міжнародний конкурс «Місіс Світу». Він створений для вродливих і успішних одружених жінок, щоб актуалізувати сімейні цінності, побудувати дружні звʼязки між жінками з різних куточків світу та вшанувати їх досягнення у бізнесі, науці, мистецтві чи соціальній активності.

Зауважимо, «Місіс Світу» засновано у 1985 році. За роки участі у конкурсі Україна лише одного разу виграла головний титул у 2009-му. У 2023 році конкурс відбудеться в США.

Раніше повідомлялося, що 23-річна представниця Нікарагуа здобула перемогу на «Міс Всесвіт-2023».

Нагадаємо, представниця України на «Міс Всесвіт» Ангеліна Усанова вже презентувала свій розкішний національний костюм, у якому вийде до публіки 16 листопада. Символічний образ під назвою «Берегиня Мати» створювали 1,5 місяця, а деякі його елементи друкувалися на 3D-принтері. Детальніше про виробництво та символізм костюма – читайте в матеріалі.

Не обійшлося і без скандалів. На вітальному вечорі в Сальвадорі українку посадили за один стіл з росіянкою. Вочевидь, організатори конкурсу знову намагаються створити ілюзію «дружби» між учасницями з країн, що воюють. Цікаво, що українка від цього місця не відмовилася і не попросила пересадити її. Це викликало занепокоєння в українських фанів.

Як відомо, у Сполучених Штатах Америки відбувся конкурс Ms. World International 2023 («Місіс Світу 2023»), де перемогла 36-річна уродженка Херсона, Ірина Безсмертна. Під час оголошення результатів вона трималася за руки з росіянкою

Варто зазначити, що жінка представляла не Україну, а США. Перед оголошенням імені переможниці Безсмертна вирішила взяти свою конкурентку – росіянку Анастасію Машкіну за руки.

Також українка люб'язно фотографувалася з громадянками країни-агресорки, які, судячи із соцмереж, підтримують путінський режим. Після своєї перемоги Безсмертна опублікувала повідомлення російською мовою у соціальних мережах, виражаючи свою гордість тим, що вона, українка, представляє Сполучені Штати на світовому рівні.

Згодом Безсмертна заявила, що якби не тримала росіянку за руку, то порушила б правила та втратила б перемогу і в цьому випадку головний титул могла отримати росіянка – переможниця «Місіс світу 2023» з України пояснила, чому тримала за руки представницю країни-агресорки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: