Переможниця «Місіс світу 2023» з України пояснила, чому тримала за руки представницю РФ

фото: instagram com/meworldinternational

Ірина Безсмертна стверджує, що якби не тримала росіянку за руку, то порушила б правила та втратила б перемогу і в цьому випадку головний титул могла отримати росіянка

Ірина Безсмертна, 36-річна українка з Херсона, яка стала переможницею конкурсу краси «Місіс світу 2023», висловила свою реакцію на скандал, що розгорівся навколо неї. Під час фіналу вона тримала за руку росіянку та раніше знімалася разом із нею у відеороликах. Тепер модель стверджує, що не мала іншого виходу.

За її словами, вона не мала можливості порушити правила або діяти на кшталт української фехтувальниці Анни Харлан. У своєму інтерв'ю для Obozrevatel вона також зауважила, що не отримала офіційної підтримки.

«Моя мета на цьому конкурсі полягала в тому, щоб продемонструвати всьому світу силу українського духу та красу українських жінок, незалежно від обставин. Я не тиснула руку росіянці. Я слідувала інструкціям та правилам конкурсу в очікуванні оголошення переможниці. Якби я відмовилася виконувати вимоги та інструкції конкурсу, мене б просто дискваліфікували, і переможницею б стала росіянка. Ви хочете, щоб я віддала нашу перемогу країні-агресору?! Це для мене неприпустимо!  На жаль, за мною не було офіційної підтримки, яка б змогла домовитися та змінити правила конкурсу заради мене. Я б із задоволенням зробила інакше», – розповіла Безсмертна.

За її словами, якби вона не тримала росіянку за руку, то порушила б правила та втратила б перемогу. А в цьому випадку головний титул могла отримати РФ. Тому модель вважає, що її дії були вірними.

«Моя перемога у світовому конкурсі свідчить про те, що Україна може протистояти РФ, попри всі труднощі! І я дуже хочу, щоб усі зрозуміли мене правильно у цьому питанні. Саме тому я даю ці розʼяснення! Для мене це принципово важливо!» – зауважила Безсмертна.

Українка стверджує, що вона пишається тим, що показала світу красу та силу духу українців. Безсмертна наголосила на тому, що вона б точно заборонила РФ брати участь в усіх конкурсах та змаганнях, якби мала таку можливість.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах Америки відбувся конкурс Ms. World International 2023 («Місіс Світу 2023»), де перемогла 36-річна уродженка Херсона, Ірина Безсмертна. Під час оголошення результатів вона трималася за руки з росіянкою

Варто зазначити, що представляла Безсмертна не Україну, а США. 

Перед оголошенням імені переможниці Безсмертна вирішила взяти свою конкурентку – росіянку Анастасію Машкіну за руки.

Українка люб'язно фотографувалася з громадянками країни-агресорки, які, судячи із соцмереж, підтримують путінський режим.

Після своєї перемоги Безсмертна опублікувала повідомлення російською мовою у соціальних мережах, виражаючи свою гордість тим, що вона, українка, представляє Сполучені Штати на світовому рівні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: