На «Міс Всесвіт» представниць України та РФ посадили поруч: як відреагувала українка

Українка явно не в захваті від сусідства з представницею країни-агресорки
фото з відкритих джерел

Схоже, організатори намагалися «подружити» українку і росіянку

18 листопада в Сальвадорі відбудеться масштабний конкурс краси «Міс Всесвіт», учасниці якого вже прибули на локацію та вже встигли познайомитись. Україну цього року представляє Ангеліна Усанова, і організатори вже встигли відзначитися тим, що посадили її поруч з росіянкою.

Можна припустити, що організатори конкурсу намагаються створити ілюзію «дружби» між учасницями з України та країни-агресора. Усанова відвідала вечірку-відкриття, де її посадили поруч з учасницею з РФ – судячи по виразу обличчя українки, вона була не в захваті від цього.

На «Міс Всесвіт» представниць України та РФ посадили поруч: як відреагувала українка фото 1

У публікації, яку виклали в профілі конкурсу з аудиторію в 5,7 млн осіб, видно, що Ангеліна Усанова незадоволена сусідством з росіянкою, проте не пересіла та не відмовилася від свого місця. Захід був організований, щоб кожна з претенденток на корону презентувала себе.

Ангеліна Усанова – переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2023». Вона є співачкою, авторкою пісень, музиканткою – пише та виконує пісні на тему миру, екології та кохання. Крім того, вона володіє статусом майстра йоги.

Українка є волонтерко, яка дуже багато коштів збирає на допомогу сімʼям біженців з Маріуполя, Каховки, збирала кошти на карети швидкої. Вона робила власні живі концерти в Європі, де збирала кошти для України та ЗСУ.

Нагадаємо, у Луцьку відбувся конкурс краси «Міс Принцеса України 2023» – за корону змагалися 13 красунь з усієї країни, проте здобути її вдалося моделі з Чернігова Олександрі Зазимко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: