Головна красуня України Ангеліна Усанова презентувала костюм для «Міс Всесвіт-2023»

Над створенням дивовижного костюма працювали півтора місяця
фото: missukraine_universe/Instagram

Костюм присвячений українським матерям і дітям та має назву «Берегиня Мати»

Фінал конкурсу «Міс Всесвіт-2023» відбудеться 18 листопада в Сальвадорі. Україну в цьому році представлятиме Ангеліна Усанова, яка показала свій костюм для нового етапу конкурсу.

Він має назву «Берегиня Мати» та присвячений українським матерям і дітям. Робота зі створення костюма тривала півтора місяця – використані декілька кольорів, кожен з яких має глибокий символізм. Блакитний відтінок уособлює небо, якого не торкнувся шум ракет, а включення білих і молочних тонів передає суть миру.

Головна красуня України Ангеліна Усанова презентувала костюм для «Міс Всесвіт-2023» фото 1
missukraine_universe/Instagram
missukraine_universe/Instagram

Синьо-жовті відтінки віддають шану кольорам українського прапора та вселяють почуття національної гордості. На костюмі присутні й елементи золота, які символізують доблесть і силу кожної української матері.

У процесі виробництва костюма Ангеліни Усанової використано 35 м шифонових та органзових тканин, а поверх тканини надрукований принт у вигляді хмаринок і блакитного неба. До того ж для оздоблення костюма скористалися близько 45 тис декоративних камінців. Деякі елементи костюма виготовлені за допомогою 3D-друку.

«Цим костюмом ми хочемо нагадати міжнародній спільноті про події в Україні та необхідність для всіх держав поважати міжнародне право та принципи, закріплені в Статуті ООН», – зазначила команда.

Усанова триматиме в руках мініатюрну фігурку ангела, яка є символом неосяжної цінності життя кожної дитини. Крім того, для привернення уваги міжнародної спільноти до подій в Україні та ідеї образу, «Міс Всесвіт Україна 2023» написала пісню «Peace», на яку в Києві відзняли кліп.

Варто додати, що Ангеліна Усанова – переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2023». Вона є співачкою, авторкою пісень, музиканткою – пише та виконує пісні на тему миру, екології та кохання. Крім того, вона володіє статусом майстра йоги.

Українка є волонтерко, яка дуже багато коштів збирає на допомогу сімʼям біженців з Маріуполя, Каховки, збирала кошти на карети швидкої. Вона робила власні живі концерти в Європі, де збирала кошти для України та ЗСУ.

Нагадаємо, у Луцьку відбувся конкурс краси «Міс Принцеса України 2023» – за корону змагалися 13 красунь з усієї країни, проте здобути її вдалося моделі з Чернігова Олександрі Зазимко.

Читайте також: На «Міс Всесвіт» представниць України та РФ посадили поруч: як відреагувала українка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: