92-річний мільярдер Мердок одружується з колишньою тещею Абрамовича

92-річний Мердок одружується з 67-річною російською молекулярною біологинею Жуковою
фото: Beefeaterя_Fella/X

Руперт Мердок був одружений чотири рази, а заручений вже вшосте

Американський медіамагнат, 92-річний Руперт Мердок заручився ушосте. Цього разу з колишньою тещею російського бізнесмена Романа Абрамовича Оленою Жуковою. Про це пише The New York Times.

Представники оточення Мердока заявили про те, що 92-річний Мердок збирається одружитися з Жуковою, 67-річною молекулярною біологинею на пенсії.

Вони почали зустрічатися всього за чотири місяці після того, як Мердок розірвав заручини з 67-річною консервативною радіоведучою Енн Леслі Сміт.

Медіамагнат познайомився зі своєю обраницею на великому сімейному святі, влаштованому його третьою колишньою дружиною Венді Денг, з якою він прожив у шлюбі 14 років, перш ніж подав на розлучення у 2013 році.

П'яте весілля Руперта Мердока відбудеться в червні цього року. Пройде церемонія в Моразі, у винограднику Мердока в каліфорнійському маєтку. Запрошення вже розіслані.

Майбутня дружина Мердока Олена Жукова двічі була заміжня. Вона молекулярний біолог і фахівець із діабету. У 1991 році разом із дочкою виїхала з Росії до США, і до виходу на пенсію працювала в медичному дослідницькому підрозділі Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі.

42-річна дочка нареченої, Даша Жукова, колекціонує твори мистецтва. Раніше вона була одружена з російським бізнесменом Романом Абрамовичем.

Мердоку, чиї статки оцінюють у понад $20 млрд, належить безліч впливових друкованих видань і телеканалів консервативної спрямованості по всьому світу. Серед них британський таблоїд Sun і респектабельніша Times, а також американська Wall Street Journal і телеканал Fox News. У вересні минулого року Руперт пішов з посади голови Fox and News Corp, а на його місце прийшов син Лаклан Мердок.

Мердок був одружений чотири рази, а заручений вже вшосте. 

Нагадаємо, 20 березня минулого року стало відомо, що медіамагнат Руперт Мердок знову заручений. Бізнесмен зробив пропозицію колишньому капелану поліції 66-річній Енн Леслі Сміт, вдові відомого американського кантрі-співака та телеведучого Честера Сміта. 

Однак через декілька тижнів стало відомо, що 92-річний медіамагнат Мердок скасував весілля із 66-річною обраницею. Рішення розірвати заручини було взаємним, а причиною стало небажання нареченої миритися з публічністю, бо вона не любить надмірної уваги до свого життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: