Дочка Рейгана негативно відізвалася про мемуари принца Гаррі та згадала свою скандальну книгу

Дочка Рейгана: Не кожну правду потрібно розповідати світу
фото з відкритих джерел

Петті Девіс зізналася, що якби повернути час назад, вона б не стала ділитися одкровеннями

Молодша дочка 40-го президента США Рональда Рейгана, Петті Девіс, написала авторську колонку для видання The New York Times, в якій розповіла, що думає про скандальну книгу принца Гаррі «Запасний», яка завтра побачить світ.

В статті Девіс згадує згадує власні мемуари, в яких також критикувала свою родину. «На ранніх стадіях хвороби Альцгеймера мого батька, коли він ще мав моменти усвідомлення, я вибачився перед ним за те, що написав автобіографію багато років тому, у якій розчинила двері нашого неспокійного сімейного життя. На той момент його очі говорили мені, що він розуміє», – пише Петті. – Час – річ непередбачувана. Що буде для когось останнім спогадом? У мене був подарунок часу з батьком, який дозволив мені вибачитися, хоча між нами була хвороба, яка затьмарювала наше спілкування».

«Моє виправдання написання книги, яку я тепер воліла би не писати (і, будь ласка, не купуйте її; я написав багато інших книг після того), було дуже схоже на те, що, як мені здається, відчуває Гаррі. Хотів сказати правду, хотів встановити правду. Однак наївно я думала, що якщо викладу власні почуття, щоб світ міг їх прочитати, моя родина зможе краще мене зрозуміти, – продовжила дочка Рейгана. – Багато років тому хтось запитав мене, що б я сказав собі молодшій, якби могла. Не вагаючись, я відповіла: «Це легко. Я б сказала: «Мовчи». Гаррі назвав Вільяма не лише своїм «улюбленим братом», а й «заклятим ворогом». Він вибирав слова, які глибоко ріжуть, які залишають шрами. Можливо, якби він знайшов час, щоб помовчати, щоб подумати про міцну силу своїх слів, він вибрав би інший шлях. Не кожну правду потрібно розповідати світу».

Нагадаємо, що своїх мемуарах, які вже потрапили в розпорядження журналістів, Гаррі розкриває сімейні та свої таємниці – про дивні жарти батька, що він не є його татом; бійку з братом через Меган Маркл, свій перший секс та вживання наркотиків, через які йому можуть заборонити в’їзд в США, де герцог з родиною мешкає останні роки.

Читайте також: Колишній чоловік Ані Лорак привіз їхню спільну дочку в Швейцарію

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: