Міністр Кулеба розповів про таємну кімнату у Білому домі, яку йому показав Байден

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дмитро Кулеба каже, що Україні дуже пощастило, що саме Байден зараз президент Америки

В кінці грудня українська делегація на чолі із президентом України Володимиром Зеленським відвідала резиденцію американського президента Джо Байдена. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів в інтерв’ю ютуб-каналу «Зе Интервьюер» цікаві моменти зустрічей з президентом.

«Нам однозначно пощастило, що саме він зараз президент США, – каже Кулеба. – Це людина, яка має глибоку емоційну прив’язку до України. Це перший президент США, який щиро розуміє нашу країну та хоче їй допомогти. Не тому, що це потрібно (хоча це також аргумент), а тому що в нього є такий душевний порив».

Кулеба також згадав час, коли зустрічався у Вашингтоні із президентом США в кінці лютого. Варто зазначити, що президент США майже ніколи не проводить окремі зустрічі в Білому домі з міністрами закордонних справ, які відвідують Вашингтон. Зустріч з Кулебою підкреслювала вагу, яку США надають українському питанню.

«Ми посиділи у відомій декорації, яка є на всіх фото: камін, два крісла в Овальному кабінеті, – каже Кулеба. – Але потім він раптом встав, каже: «Пішли, я вам покажу залаштунки Овального кабінету». Відкриває в стіні непомітні дверцята. Там невеличка кімната з обіднім столом і дуже невеличка кімната: там масіпусенький стіл, стілець і комод з фотографіями. Він каже: «Це кімната, в якій президенти США закриваються, щоб побути сам на сам з собою, щоб подумати про щось важливе». Це була дуже людяна зустріч і я йому за це дуже вдячний».

Читайте також: Меладзе на вечірці в Дубаї проскандував «Героям слава», але потім злякався (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: