Будівельники випадково знищили роботу Бенксі на стіні будинку

фото з відкритих джерел

Бенксі створив сім муралів в Україні

У Великій Британії з'явилося нове графіті вуличного художника Бенксі, яке отримало назву «Розбитий ранок». Воно з'явилося на стіні покинутої ферми, але, судячи з фотографій, опублікованих художником, стіну з малюнком уже демонтували.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Banksy (@banksy)

Графіті зображує хлопчика, який розсуває штори з металевих листів. Поруч з ним сидить кішка. Власники землі, де знаходиться ферма, заявили, що зараз тут проходять демонтажні роботи, повідомляє ВВС.

У лютому влада демонтувала іншу роботу Бенксі «Туш Дня святого Валентина» за кілька годин після того, як художник повідомив про неї. Пізніше стало відомо, що роботу доправили до тематичного парку Dreamland.

Нагадаємо, Бенксі створив сім муралів в Україні. Його графіті можна побачити у таких містах як Київ, Бородянка та Ірпінь. «Главком» писав, що невідомий хотів вкрасти графіті «Жінка в протигазі» на стіні зруйнованого росіянами будинку в Гостомелі. Київська обласна військова адміністрація заявила, що графіті британського художника охоронятиме від вандалів та поганих погодних умов спеціальна система безпеки.

Також «Главком» писав, що до Києва нещодавно навідувався лідер гурту Massive Attack, якого вважають таємничим Бенксі.

Читайте також: Опра Вінфрі відмовилася хрестити принцесу Лілібет: дивна причина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: