Зірка «Сватів» улесливо привітала Путіна з ювілеєм: колега їй гнівно відповіла

Железняк з такою самою ура-патріоткою Кравченко, яка народилася в Україні, але славить Путіна
фото з відкритих джерел

На відео актриси, яка підтримує агресора, різко відреагувала її колега Ганна Кошмал

Російська акторка Олеся Железняк, яка відома нашим глядачам по одній з головних ролей у сераілі «Свати», улесливо до нудоти привітала російського агресора Путіна з 70-річчям. Дивне привітання акторка виклала в мережу.

У відеозверненні до Путіна артистка заявила, що «щаслива мати такого президента». «Шановний Володимире Володимировичу! Я щаслива і горда привітати вас з днем ​​народження. Будьте щасливі. Дякую вам за почуття батьківщини. Дякую вам за те, що я своїх хлопчиків можу виховувати як хлопчиків, а свою дівчинку виховувати як дівчинку. Я вас дуже люблю! Я захоплююсь вами. Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар. Я захоплююся вашим спокоєм. Я щаслива, що у мене, у моєї родини, у моєї країни такий президент. Нехай Господь допомагає вам і нам», – видала Железняк.

На відео актриси, яка підтримує Путіна, різко відреагувала її українська колега Ганна Кошмал – виконавиця онучки Жені Ковальової у «Сватах». На своїй сторінці в соцмережі Кошмал написала: «Зупиніть Землю, я зійду! Леся! Я не можу в це повірити!».

Раніше «Главком» писав, що Кошмал після того, як Путін оголосив про часткову мобілізацію росіян, розмістила в Інстаграм звернення до колег із РФ: «По вас уже йдуть! Я досі не можу повірити в це безумство! Замість того, щоб будувати, йти вперед, радіти життю, ростити дітей і робити життя кращим, «сусідня країна» продовжує розв'язувати найкривавішу і найстрашнішу війну 21-го століття і готова всіх повбивати, і своїх, і не своїх, заради божевільних амбіцій, прикритих відвертою брехнею. Не будуйте ілюзій, що війна вас не торкнеться! Торкнеться! Рано чи пізно вам доведеться дуже дорого розплачуватися за підпорядкування, страх чи криваві переконання».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: