Зірка «Сватів» втратила все, прогорівши на криптовалютах

Сцена з серіалу «Свати» (Людмила Артем'єва – справа)
фото з відкритих джерел

Ідею вкластися у віртуальні гроші Артем'євій подав один із колег

Зірка серіалу «Свати», російська акторка Людмила Артем'єва останнім часом все рідше з'являється у кіно чи на сцені театру. Шістдесятирічна артистка шукає інші способи заробити та вклалася у сумнівний бізнес. Свою історію акторка розповіла в Інстаграм.

«Рік був жахливим. Доходи просіли. Те, що раніше купувалося «на здачу» (шмотки, сумки, прикраси), тепер стало статтею витрати. Іпотека затягла зашморг на шиї. Бувало, доводилося позичати на черговий платіж. Почала шукати варіанти заробітку. Життя, як спеціально, підкидало інформацію щодо крипт: то реклама, то стаття в журналі. Вирішила спробувати на свою голову. Втратила все», – поскаржилася Артем'єва.

Як пояснила артистка, ідею вкластися у віртуальні гроші їй подав один із колег. Артем'єва, спостерігаючи за тим, як той витрачає безмежну кількість грошей, почала цікавитись, де він їх заробляє. Той запевнив зірку, що розбагатів на криптовалюті.

Найцікавіше, що фінансовий крах не змусив Артем'єву замислитись – наступні зароблені гроші вона знову збирається вкласти у сумнівні схеми. На багатьох шанувальників артистки її запис справив гнітюче враження. «Жесть просто. Людину рятувати треба», «Бабуся з'їхала, яка крипта? А діти мають? Вони куди дивляться», «Ще одна жертва нового МММ», «Я в шоці. Скільки вам ще грошей треба втратити, щоб триматися від цього подалі?» – дивуються коментатори.

Читайте також: Співаку Левицькому прийшла повістка через вісім років після його загибелі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: