Жінка виграла у лотерею $187 млн і була шокована поведінкою рідні

У серпні 2012 року Джилліан Бейфорд разом зі своїм тодішнім чоловіком Адріаном виграла суму, яка змінила життя
фото із відкритих джерел

Британка виграла в лотерею гроші, і не захотіла «дійною коровою» для своєї родини

Жителька Великої Британії Джилліан Бейфорд виграла в лотерею $187,5 млн і незабаром розірвала стосунки із сім'єю, повідомляє The New York Post. За словами жінки, її рідні стали надто жадібними, пише видання New York Post.

«Вони втратили зв'язок із реальністю, не розуміють, хто вони і звідки. Вони хизуються готівкою перед людьми, що, на мою думку, зовсім огидно», – зізналася Бейфорд.

Бейфорд живе у шотландському місті Данді. Вона виграла у лотерею EuroMillions разом із чоловіком у 2012 році. Спочатку жінка вирішила, що такий великий приз зможе вирішити всі проблеми, але пізніше вона зізналася у зворотному. Британка розлучилася з чоловіком через рік та три місяці, оскільки вони не витримали стресу через управління таким великим капіталом.

Невдовзі після виграшу джек-поту Джилліан також витратила $887 тис. на погашення сімейних боргів – частина з них включала гроші, заборговані її батьком Ієном МакКалохом, який помер у 2021 році, і братом Коліном, який збанкротував через серію невдалих бізнес-проектів.

Вона продовжувала утримувати свою сім’ю на плаву фінансово, зокрема купивши пентхаус за $350 тис. у східній Шотландії для її батьків, які досі жили у розбитому вагончику.

Незабаром у жінки зіпсувалися стосунки з рідними, на яких вона витратила близько 20 млн. фунтів стерлінгів. Вона заявила, що її почали сприймати «як дійну корову» та фактично виключили із сімейного кола.

Як пише видання, навіть за гроші жінка не змогла купити любов рідних. Як повідомляє видання, брат Колін, який завдяки сестрі має будинок вартістю $366 тис. і їздить на Audi, перестав спілкуватися зі своєю багатою родичкою і навіть таємно одружився на своїй дівчині, не запросивши її на весілля.

Розчарована переможниця лотереї також посварилася зі своїми батьками, після того як вони заявили, що їхня дочка була для них соромом. Мати британки також стверджувала, що $20 млн, які Джилліан нібито дала родині, були сильно перебільшені. Вона наполягала на тому, що хоча її дочка була «щедрою», фактична цифра була набагато нижчою.

До слова, у США стався випадок просто неймовірного везіння – житель штату Меріленд придбав 15 однакових лотерейних білетів на один і той самий тираж. В результаті розіграшу він зірвав 15 джек-потів по $50 тис. на загальну суму $750 тис., пише UPI.

65-річний житель міста Ацкеєк розповів, що у минулому вже вигравав джек-пот у лотерею, проте вони були невеликими. Поточний виграш за визнанням чоловіка є найбільшим станом на сьогодні. За словами щасливчика, лотерейні білети на розіграш Pick 5 він придбав у магазині Brothers Liquors на Old Fort Road у Форт Вашингтоні.

Читайте також: У Європі український біженець зірвав джекпот у лотерею

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: