15 лотерейних білетів і 15 джекпотів за один день: історія неймовірного везіння

Солідний виграш дозволить переможцю з дружиною безбідно жити на пенсії
фото: Nbnews

Чоловік придбав купу лотерейних білетів і кожен з них приніс йому немаленький виграш 

У США стався випадок просто неймовірного везіння – житель штату Меріленд придбав 15 однакових лотерейних білетів на один і той самий тираж. В результаті розіграшу він зірвав 15 джек-потів по $50 тис. на загальну суму $750 тис., пише UPI.

65-річний житель міста Ацкеєк розповів, що у минулому вже вигравав джек-пот у лотерею, проте вони були невеликими. Поточний виграш за визнанням чоловіка є найбільшим станом на сьогодні.

За словами щасливчика, лотерейні білети на розіграш Pick 5 він придбав у магазині Brothers Liquors на Old Fort Road у Форт Вашингтоні.

Переможець побажав залишитися невідомим, проте розповів, що 20 років працював федеральним службовцем. Також він додав, що солідний виграш дозволить йому з дружиною безбідно жити на пенсії.

Раніше ми писали, що в Україні користувачі TikTok висувають на майбутню посаду президента України блогера Михайла Лебігу. В мережі з’явилися сотні відеомемів на цю тему, а в Верховній Раді навіть підписали місце для народного депутата Михайла Лебіговіча. Насправді Михайло – популярний блогер, який завдяки своїм стрімам на платформі Twitch збирає мільйони гривень для підтримки ЗСУ.

Також нагадаємо, що пінгвін з Единбурга отримав звання генерал-майора норвезької королівської гвардії. Сер Нільс Улаф III, як зовут пінгвіна в зоопарку Единбурга, у понеділок, 21 серпня, в урочисто отримав звання генерал-майора Королівської гвардії Норвегії. Поки два співробітники зоопарку прикріпили йому значок до крила, 160 солдатів стояли по стійці смирно. У 2008 році Нільса Улафа III було посвячено у лицарі  від імені короля Норвегії Харальда V: щоправда, тоді пінгвін від хвилювання випорожнився прямо під час церемонії. На цей раз все відбулось без ексцесів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: