Каблучка за $190 тис. у багні: у Китаї три доби шукали подарунок нареченої

У Китаї чоловік загубив цінну каблучку, яку мав подарувати на весіллі
фото: AsiaOne

Чоловік у Китаї випадково впустив каблучку нареченої сина у канаву та найняв рятувальну команду, щоб прочистити каналізацію

Чоловік у Китаї випадково впустив у канаву обручку для нареченої свого сина за $190 тис. і найняв рятувальну команду для прочистки каналізації. Про це пише портал AsiaOne. Нещасний випадок трапився, коли чоловік намагався зняти прикрасу на відео, стоячи біля вікна.

Каблучка булла виготовлена на замовлення. Чоловік планував подарувати його майбутній невістці на весіллі. Пошуки кільця рятувальною командою відбувалсь понад 72 години та привернули увагу багатьох глядачів. Після трьох діб пошуків нефритова каблучка була нарешті знайдена. Учасник пошукової групи сказав, що йому та його колегам платили по 500 юанів  (приблизно 2666 грн) на день за пошуки цього предмета.

Рятувальники шукають каблучку, яка впала у дренажний канал
Рятувальники шукають каблучку, яка впала у дренажний канал
Фото: Screengrab

Нагадаємо, подружжя з Донецької області намагалось вивезти 70 ювелірних виробів, які ховали під верхнім одягом. Орієнтовна їх вартість складає 15 мільйонів гривень.

На митний пост «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, автомобілем заїхали двоє громадян України, 70-річний чоловік та його 63-річна дружина, родом з Донеччини. Останні два роки подружжя проживає у США.Однак під час огляду особистих речей,як розповіли митники, інспектори знайшли золоту прикрасу – нову, запечатану у пакетику. Тож їм було запропоновано пред’явити усі особисті речі та транспортний засіб для поглибленого огляду.

Читайте також: Чоловік не мився й не чистив зуби: яке рішення ухвалив суд Туреччини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: