Українців з прапорами вигнали з концерту російського співака в Молдові

Скріншот відео
Фото: ТСН

Невідомий чоловік у чорному відібрав синьо-жовтий прапор та кинув його на підлогу

На концерті в Кишиневі російського репера Noize MC, який публічно засуджує війну в Україні, людей, які прийшли з українськими прапорами, виганяли із зали. Про це інформують ЗМІ Молдови.

У мережі показали відео, як охорона забрала у гостей прапори. Одна з дівчат, яку силоміць виводили із глядацької зали, чинила опір. Невідомий чоловік у чорному відібрав синьо-жовтий прапор та кинув його на підлогу. Noize MC відреагував на це дуже емоційно. Він зупинив виступ і заявив, що не продовжить співати, поки прапори не будуть повернуті власникам. Після цих слів глядачі почали кричати «Ні війні!».

Дії охоронців організатори пояснили забороною входу на заходи із прапорами. «З міркувань безпеки не дозволяється вхід із різними видами прапорів. Люди були поінформовані, коли купували квитки, це вказано у правилах. Це старе правило, оскільки раніше було кілька інцидентів. Люди на відео агресивно намагалися увійти до приміщення з прапором. Ми не можемо перевіряти кожну людину фізично, ми розраховували на здоровий глузд. Ми бачили відео, і ми також проаналізуємо, які були причини. Нам шкода, що це сталося», – передають ЗМІ слова менеджера компанії, яка організувала концерт репера.

Репер Noize MC – російський артист, який публічно виступає проти війни. Виконавець включений у список іноагентів у РФ. Разом з родиною він виїхав із Росії та виступає тепер лише за кордоном. На своїх концертах співак розповідає про жахіття, які російські окупанти вчиняють на нашій землі, а також збирає гроші на допомогу Україні.

Читайте також: Дмитро Комаров засвітився на кордоні з Білоруссю та розповів про надзвичайну ситуацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: