Росіянина, який на турецькому пляжі вихвалявся вбивствами українців, наздогнала розплата

Прикриваючи свій виступ матами та образами на адресу жінок, окупант почав принижувати весь український народ
фото: alena_yavtushenko_new/Instagram

Росіянин ображав жінок та вихвалявся, що нібито сам вбивав українців на війні

Росіянина, який посварився з українками на пляжі в Туреччині, виселили з готелю і відправили в поліцію давати свідчення. Громадянин РФ ображав жінок та вихвалявся, що нібито сам вбивав українців на війні. 

Конфлікт розпочався із того, що росіянин викинув речі українок із їхнього шезлонга і влігся на ньому сам. 

У відповідь на обурення жінок він почав хвалитися тим, скільки нібито українців убив в Україні. У мережі з'явилося відео, зняте однією із учасниць конфлікту.

Судячи з опису відео, жінки з дітьми відпочивали на одному з турецьких пляжів і в якийсь момент відлучилися, залишивши свої речі на шезлонгах. Коли вони повернулися, їхні речі були розкидані на підлозі, а на одному з шезлонгів вони виявили туриста з Росії. Слідуючи кращим російським традиціям, він вирішив, що має право отримати те, чого хоче.

Ролик починається з криків туриста РФ «Чьо вам повторити? Чого ви накидали свої речі?».

Зрозуміло, продовжуючи розпочату до початку знімання суперечки, українки вимагають повторити озвучені раніше на їхню адресу погрози.

«Роз'*бати вас, усім чим треба, кінчені. Невиховані тварюки», – повторив росіянин.

Українки почали кликати охорону. У відповідь росіянин почав ображати жінок, у країні яких його держава почала агресивну війну, і хизуватися злочинами Росії.

«Чуєш, ти, бл*дь, скільки в тебе «микол» полягло? Чьо, приїхали відпочивати? Краще б проспонсували свою армію. Кінчені. Такі ж ростуть (репліка у бік дітей, які перебувають з українками на пляжі. – Ред.)», – сказав турист із РФ.

Прикриваючи свій виступ матами та образами на адресу жінок, окупант почав принижувати весь український народ і пишатися, як РФ у 21 столітті окупує чужі території та заявив, що нібито особисто воював проти України на Донбасі та «мочив таких, як ви».

Проте навіть в Туреччині загарбника наздогнала відплата за його дії та неадекватну нахабну поведінку.

Читайте також: Російський співак спалив свій паспорт та попросився до Києва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: