У Росії донські козаки ведуть боротьбу з коноплями

Спецоперація "конопля за три дні"
Фото: Telegram / Подъем

Новими ворогами росіян стали дикорослі коноплі

Російська парамілітарна організація «Всевелике військо Донське» у Ростовській області РФ вирішила провести масовані антинаркотичні акції, метою яких є знищення дикорослої коноплі. Про це повідомляє російський Telegram-канал «Подъем» з посиланням на пресслужбу «козачого товариства».

«Єдиний день боротьби з дикорослими коноплями та нарковмісними рослинами був ініційований на Дону внаслідок важкої ситуації з незаконного культивування конопель, маку та інших нарковмісних рослин. Враховуючи активні міграційні процеси останніх років і те, що основними постачальниками в Ростовську область наркотиків та лікарських засобів були Україна, регіони Північного Кавказу, Середня Азія та Азербайджан, уродженці яких осіли в донському регіоні, тому було необхідно негайно діяти спільно всім державним та муніципальним органам управління, поліції, громадським організаціям», – повідомляють у пресслужбі «козачого товариства».

«Єдиний день боротьби з проростанням цих трав став складовою спільної роботи з припинення протиправної діяльності. У період із травня по жовтень вирішено було у три етапи проводити масові антинаркотичні акції – червень, липень серпень. Таким чином, за сезон проводиться три Єдині дні боротьби з коноплею», – додали у пресслужбі.

Також у дописі пишуть, що кінні підрозділи донських козаків спочатку виявляють осередки проростання рослин, а потім козачі дружини прибувають на місце для боротьби з коноплями.

А головне, що «козакам не видається кумедною та смішною ця діяльність». 

Читайте також: Голий російський військовий тікає із свого танка (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: