У США ведмідь заліз до будинку та вкрав відбивні (фото)

Ведмідь трохи похазяйнував у домі та повернувся до лісу
фото з відкритих джерел

Хазяїн жартома сказав, що він «вдячний за те, що ведмідь був шанобливим гостем»

У США, в штаті Колорадо, бурий ведмідь занадився до будинку місцевого жителя. Він украв кілька свинячих відбивних, застряг у ванній та намагався зістрибнути з другого поверху. Про це пише dailystar.co.uk.

Жінка зафільмувала, як великий ведмідь намагається вибратись із будинку її сусіда. Вона дуже перелякалася, тому викликала поліцію. 

У США ведмідь заліз до будинку та вкрав відбивні (фото) фото 1

Її сусіда не було вдома, коли ведмідь проник до його будинку.

Після інциденту ведмідь завис на вікні другого поверху, роздумуючи, чи варто йому стрибати. Однак тварина вирішила, що занадто високо, і вирішила повернутися всередину дому. Ведмідь спустився на перший поверх, а згодом зник у лісі. 

Власник будинку Раян Макфарлейн був приголомшений, коли дізнався, що непроханий гість проник до його будинку, поки він був на роботі.

«Ведмідь «вчепився кігтями у вікно і просто вирвав його, заліз всередину і поласував моїми свинячими відбивними, які я готував на вечерю того вечора, забрав деякі закуски з комори та перекинув рослини», – розповів він. 

Відомо, що тварина перекусила свинячими відбивними та ласощами з шафи. Йому навіть вдалося помилково зачинитися у ванній кімнаті на деякий час.

Хазяїн жартома сказав, що він «вдячний за те, що ведмідь був шанобливим гостем». 

Додамо, що в американському місті Річмонд рятують від ожиріння одного з найтовстіших котів у світі. Про це повідомляють Mirror та місцева служба з контролю за тваринами.

Читайте також: Скандал з морськими котиками в готелі «Немо». Зірковий блогер виправдався за жахливе відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: