Найтовстіший кіт у світі сів на дієту

Тварина під опікою нових господарів скинула майже кілограм
фото з відкритих джерел

Кіт на прізвисько Патчі важить 18,3 кг, що відповідає вазі п'ятирічної дитини

У американському місті Річмонд рятують від ожиріння одного з найтовстіших котів у світі. Про це повідомляють Mirror та місцева служба з контролю за тваринами.

Кіт на прізвисько Патчі важить 18,3 кг, що відповідає вазі середньостатистичного п'ятирічної дитини. У тварини з'явилося ожиріння, бо колишні господарі перегодували його нездоровою їжею та ласощами. Як Патчі опинився у притулку, не уточнюється. Але там його посадили на строгу дієту. Служба контролю за тваринами написала в соцмережах, що котик шукає новий будинок, і показала його фотографії. До потенційного господаря висунули одну важливу умову: він має допомогти вихованцю повернутися до здорової ваги.

У Патчі відразу ж утворилася юрба фанатів, і нова господиня забрала його вже за день. Щоб забрати клітку з котом, знадобилося допомога двох людей. Тепер Патчі знайшов будинок, де про нього як слід піклуватимуться. Повідомляється, що тварина під опікою нових господарів скинула майже кілограм.

Найбільш товстим котом в історії Книга рекордів Гіннесса називає кішку на прізвисько Хіммі з Австралії. Її вага становила 21,3 кг. Тварина померла у 1986 році у віці десяти років.

Раніше «Главком» писав, що блогер-мільйонник кіт Степан із Харкова одружився. Новиною про шлюб популярний блогер поділився з підписниками в Iнстаграм, опублікувавши знімки з церемонії та свідоцтво про шлюб.

Читайте також: 76-річна співачка Шер кинула коханця, молодшого на 40 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: