У Путіна з'явилася «конкурентка» на виборах: що відомо про уральську бізнесвумен

Б'юті-блогер Рада Рускіх бачить себе майбутнім президентом Росії
фото з відкритих джерел

Рада Рускіх в середині грудня заявила про своє рішення балотуватися в президенти РФ

Б'юті-блогерка, еко-активістка та бузнесвумен з Єкатеринбурга Рада Рускіх бере участь у виборах президента, щоб відзначитися на політичному порядку. На перемогу в кампанії-2024 вона не сподівається, але вважає, що через роки буде мати всі шанси. Про це вона повідомила в інтерв'ю.

«Наперед ми не готувалися до виборів і не збиралися зливати бюджети. Ми шукали спосіб набути первинного досвіду виборчої кампанії, щоб ніхто не постраждав, зокрема й країна. Якщо я зараз стану президентом, це найгірший результат подій з усіх можливих. Я хочу відзначитися первинно в політичному порядку», – розповіла кандидатка російському виданню.

Рада Рускіх у своїх соцмережах розповідає про досвід роботи з магічними силами
Рада Рускіх у своїх соцмережах розповідає про досвід роботи з магічними силами
фото: instagram / radarusskikh

Через 6-12 років вона планує знову брати участь у виборах президента. Шанси виграти є, вона впевнена в цьому, адже має всі дані: схильність вирішувати серйозні завдання, брати наднавантаження, розум, великий досвід.

«Я бачу все в рамках планети і дивлюся як візіонер на багато років вперед, і я не бачу перешкод, щоб я в майбутньому стала президентом, – додала блогерка.

Про рішення балотуватися у президенти РФ блогер заявила у грудні 2023 року. Дівчина з другого разу, в останній момент, зібрала підписи в рамках своєї ініціативної групи.

Нагадаємо, «Антивоєнний» кандидат у президенти РФ виступив проти засудження Путіна.

«Мало я потім чогось нароблю, комусь чогось не сподобається і мене теж почнуть репресувати. Навіщо це?... Це чисто російська традиція – приходить новий начальник і всіх, хто до цього був, починає репресувати. Це ж у нас постійно відбувається, неправильно це», – говорить претендент в кандидати на виборах.

Раінше Путін отримав статус кандидата у президенти. Посвідчення про реєстрацію кандидата голова ЦВК Елла Памфілова вручила співголові виборчого штабу Путіна Володимиру Машкову. Той пообіцяв передати його президенту «найближчим часом».

Читайте також: Безнадійна альтернатива для Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: