У Міністерстві економіки Німеччини виявили величезну ігуану (фото)

У центрі Берліну виявили величезну ящірку
фото:Imago

У відомстві не змогли пояснити, чому величезна ящірка знаходилась біля будівлі

На території Міністерства економіки та захисту клімату Німеччини у Берліні на вулиці Шарнхорстштрассе, що лише за кілометр від місцевого парламенту – Бундестагу, виявили живу ігуану, що сидить на дереві. Про це пише місцеве видання Focus.

«Наш ветеринарний нагляд упіймав молоду 90-сантиметрову деревну ігуану на території міністерства економіки. Із твариною гаразд», – повідомили в адміністрації столичного району Мітте.

У Міністерстві економіки Німеччини виявили величезну ігуану (фото) фото 1

У самому міністерстві заявили, що «і у великих містах іноді трапляються дивовижні зустрічі із природою». Там пожартували, що це характеризує відомство «як різноманітну та стійку екосистему». Ігуану вирішено відвезти до притулку для рептилій у Мюнхені. Як тварина опинилася у центрі Берліна, поки що залишається незрозумілим.

Нагадаємо, вчені з Великої Британії проведуть чотирирічні випробування, щоб визначити, чи можна годувати корів екстрактом із нарцисів для зменшення метанових викидів і протидії глобальному потеплінню.

Як повідомляє видання, перетравлення нарцисів в штучному шлунку тварини зменшило ці викиди на 96%. Науковці Шотландського сільськогосподарського коледжу сподіваються, що випробування на реальних коровах покажуть результат у щонайменше 30%. Зараз розпочинається чотирирічна програма випробувань на фермах у Великої Британії.

Дослідники працюють із фермерами по всій Англії та Уельсу, намагаючись досягти «величезних змін», зменшивши виробництво метану та витрати на корм для молочної худоби. На думку вчених, лабораторні тести виявилися багатообіцяючими, нарциси можуть стати ключем до більш стійкого тваринництва.

Читайте також: Няня для собак за $127 тис.: мільярдер видалив вакансію через наплив охочих

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: