Няня для собак за $127 тис.: мільярдер видалив вакансію через наплив охочих

Мільярдер, який шукав няню для домашніх улюбленців за 127 тисяч доларів, видалив оголошення
Фото з відкритих джерел

Американська сім'я після отримання великої кількості заявок вирішила зняти оголошення з сайту

Американська сім'я, що проживає у Великій Британії, видалила оголошення про пошук няні для собаки за 127 000 доларів США з вебсайту. 

Приїхавши до Великобританії, заможна родина звернулася до висококласного міжнародного кадрового агентства Fairfax and Kensington, розташованого у Південному Кенсінгтоні, щоб знайти ідеального кандидата. Компанія опублікувала вакансію няні для собак у LinkedIn близько двох тижнів тому, але після того, як місцеві ЗМІ нещодавно повідомили про це, заявки на роботу зросли з 300 до понад 2000 за кілька днів. Про це повідомив Джордж Данн з агентства телеканалу FOX.

За декілька днів кількість заявок від охочих стрімко збільшилась.

«Це наша перша подібна робота, і заробітна плата, пов’язана з нею, вражає. Навіть якщо ви ветеринар, це складно заробити таку суму грошей», – заявив у інтерв’ю з New York Post Джордж Данн з Fairfax and Kensington.

В оголошенні про вакансію було сказано, що успішний кандидат повинен забезпечити “неперевершену турботу та увагу” для цієї чарівної пари чотирилапих друзів.

Це включало годування, догляд та організацію візитів до ветеринара, вакцинацію та медичний догляд. Крім того, няні потрібно було докладати зусиль та розробити індивідуальну програму вправ для собак, щоб вони отримували відповідну фізичну та розумову стимуляцію.

За щастям, обраний кандидат також мав мати можливість подорожувати зі своїми чотирилапими підопічними по всій земній кулі, забезпечуючи їм комфортні та веселі подорожі.

Цікаво, що через фінансовий стан власників-мільярдерів, собача няня також повинна була мати «здатність працювати з конфіденційною інформацією з максимальною обережністю та дотриманням секретності».

Хоча порода собак не була зазначена, Данн повідомив Fox, що це були великі породи.

Читайте також: Забобони матері допомогли виграти американцю 200 тисяч доларів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: