Tinder йде з Росії: Держдума пропонує російський аналог – церковний сайт знайомств

фото з відкритих джерел

Російський депутат запропонував створити православний аналог Tinder

Власник найпопулярнішої в світі соцмережі для знайомств Tinder оголосив про припинення роботи в Росії.  «Наші бренди роблять кроки з обмеження доступу до своїх послуг у Росії і завершать відхід з російського ринку до 30 червня 2023 року», – йдеться у річному звіті компанії Match Group.

Тим часом депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов запропонував створити православний аналог Tinder – російський сервіс для знайомств із верифікацією через «Держпослуги». За словами Мілонова, саме релігія є тією спільнотою, яка допомагає людям утворити сім'ю, тому програма має бути створена за участю православної церкви.

«Треба створювати російські соцмережі для знайомств. Можна залучати різні організації, які б у цьому допомогти. Наприклад, можна створити мережу знайомств на базі православної церкви, мусульманські соцмережі», – заявив депутат.

На думку Мілонова, це дозволить захистити чесних чоловіків від «профурсеток, повій та ескортниць». «Про захист жінок від альфонсів, аб'юзерів та мудаків чиновник жодного слова не сказав», – реагують в мережі на заяву.

Читайте також: Дружина нардепа від «Слуги народу» голяка рекламує в мережі гель для інтимної гігієни

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: