Телеведучий Джеджула звинуватив пресу в тому, що його посварили з сином

Джеджула з сином
фото з відкритих джерел

Андрій Джеджула виправдався за слова, що не спілкується з сином через «політичні розбіжності»

Телеведучий Андрій Джеджула після скандальної заяви, що не спілкується сином, спростував цю інформацію. За його словами, медіа перекрутили його інтерв’ю.

Нагадаємо, Джеджула у програмі ЖВЛ зізнався, що не спілкується зі своїм сином Даніелем, який живе за кордоном з мамою, колишньою солісткою гурту «ВІА Гра» Сантою Дімопулос, через «політичні розбіжності».

«Це болісне для мене питання. Зараз певний час не зідзвонююся із сином. У нас є принципові розбіжності щодо деяких питань політичного характеру, – розповів Джеджула. – Я йому нагадую просто, що вони з мамою поїхали майже в перший день. І вони навіть не уявляють, що таке жити тут».

Пізніше на своїй сторінці у соцмережі Джеджула попросив ЗМІ перевіряти правдивість інформації. Він також заявив, що дана ситуація його розсмішила і він обговорив її зі сином. «З сином я спілкуюся. З ним все добре. І вже точно немає жодних суперечок з політичних тем. Він справжній патріот, як і його батько. З синком ми з цієї ситуації просто поржали», – додав телеведучий.

Читайте також: Остап Ступка розповів, як привітав сина Дмитра із офіційним розлученням

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: