Співак Міша Крупін про розмови з ексдружиною, яка заявляє, що українці самі себе обстрілюють

Фото: прес-служба

Після 24 лютого музикант перейшов виключно на українську мову і в буденному житті, і в творчості

Соліст гурту «Корупція» Міша Крупін у програмі #Муз оборона (канал «Дім») розповів про спілкування з колишньою дружиною, яка живе в Росії та перехід на українську мову в житті та творчості.

«Моя колишня дружина, харківʼянка, живе у Росії, – розповідає Крупін. – Вона мені подзвонила зі словами: «Ви там самі себе обстрілюєте». Я їй відповів, і з тих пір ми не спілкувалися. Вона ще подзвонила нашому сину, який народився у Харкові, а зараз служить в ізраїльській армії, і запитала: «Якщо 8 років ображати дитину, а потім ця дитина бере автомат і стріляє всіх – хто винен у цьому?» Він теж намагався їй пояснити все, чим я дуже пишаюсь».

Після 24 лютого перейшов виключно на українську мову і в буденному житті, і в творчості. «Озираючись на свою творчість, я сам собі ставлю питання – чому свою першу пісню українською я написав лише в 40 років?» – зауважив Міша Крупін.

Зараз артист закликає українців не сидіти без діла, а робити будь-що на користь держави. Сам Міша Крупін не припиняє писати пісні і активно підтримує українців концертами.

«У перші місяці ми поїхали в Миколаїв. Я взяв із собою гітару, співав і роздавали гуманітарну допомогу. Потім було дуже багато зборів кошт. За цей час ми придбали, мабуть, машин 20 для ЗСУ. Я обʼїздив чимало частин, ліній фронту, інколи було дуже страшно – я співав і чув, як за вікном щось летить, було страшно, але я розумів – зупинятися не можна», – пригадав співак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: