Новий хіт ТікТоку. Забута українська пісня про конопельки розриває мережу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Композицію не тільки поширюють в оригінальному виконанні, але й переробляють та роблять ремікси

Колись забуті українські пісні нині вірусяться мережею. Один з прикладів – «Парова машина». Коротке спонтанне відео, на якому студентка співає «Парову машину» зібрало мільйони переглядів. Нині в Тіктоці віруситься новий хіт – пісня «Чоловік Герасим».

Вперше пісня з'явилась в мережі у виконанні народного хору села Козацьке Чернігівської області. Вона зібрала більше 180 тисяч переглядів та сотні вдячних коментарів.

У жартівливій пісні йдеться про чоловіка Герасима до якого звертається його дружина: «Чоловік, Герасим, а я – твоя кудла, через твої конопельки я трошечки схудла. Чоловік, Герасим, ой, дай мені раду, через твої конопельки навіки пропаду. Чоловік, Герасим, ой, дав мені раду. Розірвана сорочина спереду і ззаду. За що б'єш, за що б'єш, за якиї вчинки? Чи я тобі не напряла за год три починки?».

Композицію не тільки поширюють в оригінальному виконанні, але й переробляють та роблять ремікси. Один із найпопулярніших – у виконанні D1VINE & Shad0w, що вже зібрала на ютубі близько 70 тисяч переглядів.

Читайте також: Скоро вже буде Паска. Співаки підхопили трек п’ятирічного українця, який став зіркою соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: