Росіянин накинувся із сокирою на мера у Таїланді

Росіянин розбив скляні двері в офісі мера Пхукета
фото: KhaoSod

Росіянин пробрався у будівлю адміністрації Пхукета і розбив сокирою двері

Росіянин пробрався у будівлю адміністрації провінції Таїланду Пхукет і погрожував сокирою меру провінції. Про це пише видання KhaoSod.

За інформацією видання, 24-річний молодик пробрався на четвертий поверх будівлі і вдерся в офіс губернатора. На підлозі там залишилися краплі крові, які вели до столу секретаря, де лежала сокира. Про інцидент поліцейським повідомили співробітники служби безпеки адміністрації та сам губернатор Сопон Суваннарат.

«Безглузде хуліганство російського туриста в будівлі адміністрації Пхукета, що призвело до значних пошкоджень офісу губернатора, закінчилося арештом росіянина і подальшою госпіталізацією», – йдеться у публікації.

Сам чоловік з місця події втік. При цьому місцевий мешканець поскаржився, що він також викрав його мотоцикл, припаркований перед найближчим магазином. Невдовзі підозрюваного затримали, а на його ногах виявили численні порізи від скла. Туриста доправили до лікарні Пхукета. Початковий діагноз - проблеми з психічним здоров'ям. Очікується, що молодика обстежать і залишать її під наглядом, а потім висунуть звинувачення у хуліганстві.

Раніше спокійний туристичний острів Пхукет у Таїланді сколихнула новина про арешт поліцією двох чоловіків, які нібито псували автобуси з російськими туристами. Про це пише видання Thaiger.Співробітники поліції Пхукета затримали двох місцевих мешканців, які обстріляли 10 автобусів із туристами з рогаток.  За його даними, в одному з автобусів їхала туристична група з Росії. У ході розслідування з’ясувалося, що затриманим чоловікам платили за обстріл транспорту. Вони отримували по тисячі батів за кожен (1028 грн). Замовників злочину поліція і досі шукає.

Читайте також: Куди цьогоріч тікали на зимівлю росіяни: перелік країн

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: