Громадяни Таїланду обстріляли автобус з росіянами з рогатки

Місцеві мешканці Таїланду стріляли із рогаток по автобусах із туристами
фото: mgronline

Мешканці Пхукету обстріляли із рогаток 10 туристичних автобусів, і мали отримати по тисячі батів за кожен

Спокійний туристичний острів Пхукет у Таїланді сколихнула новина про арешт поліцією двох чоловіків, які нібито псували автобуси з російськими туристами. Про це пише видання Thaiger.

Співробітники поліції Пхукета затримали двох місцевих мешканців, які обстріляли 10 автобусів із туристами з рогаток.  За його даними, в одному з автобусів їхала туристична група з Росії. У ході розслідування з’ясувалося, що затриманим чоловікам платили за обстріл транспорту. Вони отримували по тисячі батів за кожен (1028 грн). Замовників злочину поліція і досі шукає.

Громадяни Таїланду обстріляли автобус з росіянами з рогатки фото 1

Затриманими виявилися двоє чоловіків віком 34 та 29 років. Як зброю вони використовували рогатки та кулькові підшипники. Загалом вони обстріляли 10 автобусів, один із яких належав російському туроператору. 

Офіцери вилучили кілька речових доказів, зокрема два мотоцикли, використані під час нападу, дві рогатки та 72 сталеві кулі, якими розбили вікна автобусів. Тепер цим чоловікам висувають звинувачення у пошкодженні приватної власності та транспортних засобів громадського транспорту та діях, що потенційно наражають людей на небезпеку.

До слова, поки більшість країн світу забороняють в'їзд для громадян країни-агресора, Таїланд цього року розраховує прийняти 1,2 млн. російських туристів. З початку року в країну вже приїхали 856 тис. росіян. Про це повідомила  директорка офісу з туризму в Росії Тайського управління з туризму (ТАТ) Кханіттха Пханворават. За словами представниці ТАТ, у першому півріччі турпотік на 10% перевищив показники рекордного допандемійного 2019 року, за підсумками якого Таїланд прийняв майже 1,5 млн. туристів.

Читайте також: У Таїланді росіянин на даху відомого храму побився з рятувальниками, а потім стрибнув униз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: