Росіяни розкритикували переможницю конкурсу краси «Королева Далекого Сходу»

Переможниця Олена Наговіціна заявляє, що не звертає уваги на негативні коментарі та вже приміряє корону
фото: vk.com/queens_dv

Росіяни розкритикували зовнішність переможниці, називаючи її «офіційною особою Масляної» та «бабусею»

Днями в російському Хабаровську пройшов конкурс краси «Королева Далекого Сходу», де визначили переможницю – Олену Наговіціну. Проте росіяни зовсім не оцінили такий вибір жюрі, ба більше, вони почали цькувати та висміювати переможницю.

Новообрана «Королева Далекого Сходу» обійшла 29 учасниць і тепер представить свій регіон на конкурсі «Місіс Росія» у Москві в червні. Якщо вона переможе і в столиці, далі – міжнародний конкурс.

Росіяни розкритикували переможницю конкурсу краси «Королева Далекого Сходу» фото 1
фото: vk.com/queens_dv

На сторінці організаторів шоу Олену Наговіцину описують як засновника благодійного фонду «БлагоДарю» та експерта у сфері нерухомості. Вона працює вже понад 25 років.

Росіяни розкритикували переможницю конкурсу краси «Королева Далекого Сходу» фото 2

Як пишуть російські ЗМІ, переможницю почали травити співгромадяни на сторінці соцмережі «Вконтакте». Росіяни критикують зовнішність переможниці, називаючи її «офіційною особою Масляної» та «бабусею». Втім, є й ті, хто захищає Наговіцину, відзначаючи її успіхи, своєрідний шарм та активну життєву позицію.

Росіяни розкритикували переможницю конкурсу краси «Королева Далекого Сходу» фото 3

Сама Олена Наговіціна заявляє, що не звертає уваги на негативні коментарі, мовляв, вона вже приміряє корону.

Нагадаємо, що минулого року закінчився скандалом конкурс «Місіс Росія-2023», коли корону отримала Наталія Оскар, дружина мільярдера хабарівського Романа Безматерних.

Нагадаємо, Мілена Мельничук, яка представляла Україну на «Міс Європа», заявила, що росіянка купила перше місце на конкурсі. 

Мілена Мельничук зазначила, що представниця Росії заплатила $20 тисяч за корону переможниці. Ця ситуація обурила не лише українку, а й представницю Туреччини, яка посіла друге місце на конкурсі краси.

Стало відомо, що РФ усунено від участі конкурсу краси «Міс Світу». Два роки тому український оргкомітет звернувся з письмовим проханням та відео зверненням не допускати Росію до жодних міжнародних конкурсів краси.

Читайте також: Міс Світу 2024: названо ім'я переможниці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: