Росіянка купила перше місце на «Міс Європа»: коментар представниці України

Мілена Мельничук обурена тим, що росіянка купила перше місце на конкурсі краси
фото: instagram/milena.melnichuk

Мілена Мельничук зазначила, що представниця Росії заплатила $20 тисяч за корону переможниці

Мілена Мельничук, яка представляла Україну на «Міс Європа», заявила, що росіянка купила перше місце на конкурсі. Про це дівчина розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Мілена Мельничук зазначила, що представниця Росії заплатила $20 тисяч за корону переможниці. Ця ситуація обурила не лише українку, а й представницю Туреччини, яка посіла друге місце на конкурсі краси.

«Я знаю, що обурена дівчина з Туреччини. Вона мені вчора писала: «Давай подавати до суду. Це дуже корумпована ситуація». У Туреччині всі ЗМІ про це говорять, збирають підписи, петиції. Вона не повинна була посісти друге місце. Це впевнена перемога», – сказала Мельничук.

Раніше стало відомо, що Росія не братиме участі у міжнародному конкурсі «Міс Світу». Причиною стала неприпустима поведінка росіянки на «Міс Європа». 

Мілена Мельничук розповіла, що потерпала від цькувань ще до початку конкурсу краси. На особистий номер дівчини дзвонили росіяни, називали її нацисткою й звинувачували у тому, що Україна розпочала війну.

Дівчина повідомила, що під час конкурсу її змушували фотографуватися з учасницею з Росії. Українка також показала відео, на якому учасниця з Росії принижує її.

Зазначимо, що фінал «Міс Світу» 2024 відбудеться 9 березня в Індії.

Читайте також: Міс Світу 2024: що відомо про представницю України (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: