РФ усунено від участі конкурсу краси «Міс Світу»

Вероніка Щіпцова і представниця України на конкурсі краси Софія Шамія
фото: instagram/veronica_shchiptsova

«Вдячні, що Міс Україна цьогоріч може крокувати по сцені Міс Світу не озираючись у пересторогах за свою безпеку, та гордо і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені», – голова організаційного комітету

Росія не братиме участі у міжнародному конкурсі «Міс Світу». Причиною стала неприпустима поведінка росіянки на «Міс Європа». Про це повідомляє голова організаційного комітету «Міс Україна» Вероніка Щіпцова. 

«Друзі, цю новину я хотіла повідомити пізніше і особисто подякувати за це голові конкурсу «Міс Світу». Але сьогодні у соціальних мережах побачила жахливий вчинок росіянки під час іншого конкурсу краси і не можу промовчати. Одну з українських дівчат на світовому конкурсі було принижено представницею країни агресора. Чимало людей надіслали мені це відео та запитали про реакцію нашого комітету», – йдеться в повідомленні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Head of ‘Miss Ukraine’ (@veronica_shchiptsova)

Щіпцова зазначає, що два роки тому український оргкомітет звернувся з письмовим проханням та відео зверненням не допускати Росію до жодних міжнародних конкурсів краси.

«Вдячні, що Міс Україна цьогоріч може крокувати по сцені Міс Світу не озираючись у пересторогах за свою безпеку, та гордо і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені», – написала голова організаційного комітету «Міс Україна».

Фінал «Міс Світу» 2024 відбудеться 9 березня в Індії.

Нагадаємо, що раніше українська представниця на «Міс Європа» Мілена Мельничук розповіла, що потерпала від цькувань ще до початку конкурсу краси. На особистий номер дівчини дзвонили росіяни, називали її нацисткою й звинувачували у тому, що Україна розпочала війну.

Мілена Мельничук повідомила, що під час конкурсу її змушували фотографуватися з учасницею з Росії.

Росіянки цькували Мілену Мельничук
Росіянки цькували Мілену Мельничук
фото: instagram/milena.melnichuk

Представниця України на «Міс Європа» розповідала, що дизайнер спеціально дав їй та учасниці з РФ однакові сукні, «щоб ми були однакові і як подруги».

Хореограф конкурсу поставив Мілену Мельничук поруч з росіянкою на сцені. Коли українка попросила переставити її, він відповів, що йому байдуже на війну.

Українка також показала відео, на якому учасниця з Росії принижує її. Після фіналу представниці Білорусі також почала кричати на весь автобус принизливі фрази, погрожувати і бажати смерті її рідним.

Читайте також: Міс Світу 2024: що відомо про представницю України (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: