Раз на мільярд: Жінка випадково купила у магазині унікальне яйце (фото)

Жінка була шокована своєю продуктовою знахідкою
фото:.Dailymail

Журналістка Жаклін Фелгейт знайшла унікальний продукт у одному із супермаркетів Австралії 

Мешканка Австралії купила у продуктовому магазині упаковку курячих яєць, одне з яких, як виявилося, може коштувати тисячі доларів. Про це повідомляє Daily Mail.

Рідкісне яйце ідеально круглої форми випадково купила  журналістка телеканалу 3AW Жаклін Фелгейт в одному з супермаркетів  Woolworths у Fisherman's Bend у Мельбурні. Жінка виклала фотографію незвичайного продукту на своїй сторінці у соціальній мережі і люди почали писати їй про унікальність продукту, і воно відразу отримало жартівливий хештег «eggcellent» (гра слів з англійської egg – «яйце», та excellent – «досконалий» – прим.«Главком»). 

Австралійка почала шукати інформацію про такі яйця в мережі та з'ясувала, що шанс знайти подібні екземпляри становить приблизно один до 1,25 мільярда. Телеведуча також дізналася, що людина, яка виявила подібне кругле яйце раніше, продала його за 1400 австралійських доларів(34 966 грн за курсом НБУ). Проте деякі експерти вже заявили, що вартість яйця, знайденого Фелгейтом, може бути набагато вищою, адже воно ідеальної форми.  А от чоловік журналістки не такий оптимістичний. Коментуючи знахідку дружини, він зазначив: «Добре, що це аномальне яйце не встигли з'їсти наші діти».  А от сама жінка переконує,  – поки що не вирішила що робити зі своєю знахідкою. 

Нагадаємо, державні аудитори провели перевірку у Міноборони і дійшли висновку: там і купували яйця по 17 грн за штуку. Десяток коштував 170 грн, в інтерв’ю «Главкому» розповіла керівниця Держаудитслужби Алла Басалаєва. 

«Формування замовлень за каталогом в дечому спрощує процеси закупівлі продуктів харчування військовим, але дозволяє маніпулювати цінами, плюс логістика, завантаження, розвантаження», – розповіла Басалаєва. Аудит Міноборони був важким. Фахівці зафіксували велику кількість порушень.

Читайте також: Ціни на яйця різко падають: скільки коштують у супермаркетах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: