Рашистка Чичеріна видала маревну версію виникнення слова Херсон

фото з відкритих джерел

Чичеріна з кулеметом в руках видала власну історію походження назви українського Херсона

Рашистська виконавиця Юлія Чичеріна пробила дно черговим висловлюванням. Одіозна російська співачка, яка з 2014 року активно підтримує агресію РФ, видала власну історію походження назви українського Херсона.

Затята фанатка «руского міра» з кулеметом у руках розповіла, що назву міста Херсон вигадала імператриця Катерина II. Відповідне відео путіністка розмістила у своєму ютуб-каналі.

«Їхала якось Катерина ІІ у Крим. Захотілося їй спати. Зупинилася вона на березі Дніпра, козаки їй намет розбили, собі – табір. Лягла вона спати. А козаки тим часом випивають, їдять і потихеньку: гав-гав-гав, любо-любо. Катерина їм: «Мовчати! Спати хочу». Козаки наче притихли. А потім знову: гав-гав-гав, любо-любо. «Мовчати! Спати хочу». І так тривало всю ніч. І назвала Катерина це місце Херсон!» – зморозила опальна пропагандистка.

Раніше «Главком» писав, що Чичеріна скоїла злочин в українському Енергодарі, який її спільники зафіксували на камеру і виклали в інтернет. Рашистка перед своїм концертом для російських окупантів у місті зняла прапор України, який був закріплений над мерією міста. Свій вчинок співачка пояснила тим, що не бажає виступати під прапором країни, яка «пов'язана з військовими злочинами». Те, що трапилося, викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: