Путіністка Лариса Доліна, яка оскандалилася через танці з онукою, влаштувала істерику

Доліна вважає, що вона не стара бабуся
фото з відкритих джерел

Співачку так зачепила критика шанувальників, що вона настрочила відповідь

Колишня одеситка Лариса Доліна, яка підтримує агресивну політику Путіна по відношенню до України та виступає з пропагандистськими концертами на окупованих росіянами українських територіях, напала на своїх шанувальників в соцмережі.

Новорічна відпустка ура-патріотки на Мальдівах обернулася для неї кошмаром. 67-річну співачку відчитали підписники за танці з онукою. Жвава пенсіонерка одягла дуже коротку спідницю, повигиналася в такт музики та виставила відео в мережу. Росіяни буквально накинулися на співачку: «Як не соромно позувати в короткій спідниці! Ганьба!» Доліну звинуватили в тому, що вона одягається не за віком, розкритикували її манеру рухатися та обізвали «старою»: «Ой, гляньте, окуляри начепила, очі безсоромно прикрила», «Спідниця коротша за онукину», «У 67 пора б коліна ховати, а не показувати сором».

Співачку критика так зачепила, що вона настрочила відповідь: «Соромно? Що я одягла коротку спідницю? По-перше, це пляж, по-друге, у мене ноги, які ще можна показувати. Через що мені має бути соромно? Ви де стару бачили, га? Очі відкрийте або сходіть до лікаря, щоб зір поправити! Я виглядаю і почуваюся максимум на 35-40! Не дочекаєтесь, щоб я пішла! Я ще вам усім намозолю очі! Ви хто такі, щоб мене на пенсію відправляти? не заспівала свою головну пісню!».

Доліна назвала своїх шанувальників «дурними та невихованими»: «Так, я бабуся і пишаюся цим! І прошу Сашку звати мене бабусею, хоча багато хто цьому дивується. А чому? Можна подумати, ніхто не знає, скільки мені років… Бабуся, але не стара, якої ви, дурні та невиховані, мене називаєте . Ті, хто постійно вказує мені на мій вік!»

Раніше «Главком» писав, що журналіст Олександр Невзоров дошкульно висміяв путіністку Доліну за огидний виступ. Ура-патріотка заявила, що світова спільнота відміняє російську культуру, бо «боїться сильної конкуренції».

Читайте також: Російський актор Артур Смольянинов заявив, що пішов би воювати на стороні України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: