Лоліта Мілявська невдало пожартувала про внесення до списку українських санкцій

Мілявська всіляко постаралася зобразити радість
фото з відкритих джерел

 

Співачка Мілявська ризикує залишитися без концертів та майна в Європі

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення персональних санкцій щодо 119 росіян та українців. До списку увійшли багато діячів культури та шоубізнесу – Кіркоров, Галустян, Лазарєв, Бадоєва, Білан, Долина, Мілявська, Петросян, Аллегрова, Міхалков та інші герої пропагандистського російського фронту. Колишня українка, співачка Лоліта записала відео, в якому дуже непрофесійно, як для артистки, спробувала зобразити подив з приводу почутого про санкції.

Нагадаємо, санкції запроваджуються на 10 років. Вони передбачають заборону на в'їзд, блокування активів на території України, позбавлення українських держнагород та повне припинення співробітництва та культурного обміну. «Приятель надіслав мені список всіх, кому щось заборонили в Україні. Я подивилася, знайшла себе. Там найцікавіше було, що тепер мені не можна ні на яких судах у водах України колихатися, – заявила співачка. – Багато чого мені не можна тепер: брати участь у державних розпилах, приватизувати земельні ділянки. І ще кумедне – треба повернути нагороди».

«З'ясувалося, що я громадянка Росії, – додала Лоліта. – Підтверджую. Чомусь громадянка України. Не підтверджую. Ніколи нею не була, бо була громадянкою СРСР. Громадянка Ізраїлю. Підтверджую, бо саме Україна мого тата у 1974 році видворила до Ізраїлю. 78-го він помер, і мені дали друге громадянство за місцем поховання мого тата». 

Дивно, у артистки виходить: якщо паспорт – то видавали їй, як стверджує, в СРСР, а якщо тато в еміграцію – то чомусь їхав з України, хоча це також був тоді СРСР. Цікаве і інше, про що не каже Мілявська: українські санкції для путінських артистів – це лише початок.

«Слід розуміти подальшу механіку процесу. Санкційні комісії Європи та США, як правило, просто «змальовують» українські списки, довіряючи знанням українців у нюансах шоу-бізнесу, який обслуговує та розважає тероризм, – пише у своєму телеграм-каналі журналіст Олександр Невзоров. – Найсмішніше, що пекельний млин санкцій зупинити вже неможливо. Усі ці білани-галустяни-кіркорови в цивілізований світ, ніколи (як мінімум 10 років), допущені вже не будуть, закордонне майно конфіскують, а гроші із західних рахунків передадуть ЗСУ».

Так далеко Лоліта Мілявська, громадянка СРСР та власниця ізраїльського паспорту та майна в Болгарії, мабуть поки не заглядала.

Читайте також: Корольова приїхала в США до проукраїнських родичів та нарвалася на критику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: