Від ведучих телемарафону під час ефіру «втік» стіл (відео)

Ведучі ефіру з легкістю встали, і пожартували, що «можуть і без столу впоратися»
фото: скриншот відео

Невідомо, що саме стало причиною такого курйозного випадку під час прямого ефіру

Під час загальнонаціонального телемарафону у прямому ефірі від ведучих раптово «втік» стіл: він швидко почав рухатися ліворуч і врешті-решт заховався за лаштунки студії.

Ефір у цей час проводили ведучі каналу 1+1. Вони встигли привітатися із глядачами і хотіли запросити до розмови ще одну людину, але цей момент перервав курйоз.

«З нами на зв'язку... Кудись поїхав наш стіл», – заявив ведучий, не встигнувши відрекомендувати запрошеного в студію експерта. Ведучі з легкістю встали, і пожартували, що «можуть і без столу впоратися».

Що стало причиною такого незвичного випадку під час прямого ефіру – невідомо.

Нагадаємо, на початку війни Єдиний телемарафон забезпечував правдиве і оперативне інформування, але сьогодні українці хочуть отримувати дещо іншу інформацію. З цієї причини на телемарафон чекає трансформація, розповів виконувач обов’язків міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв в інтерв’ю «Главкому».

Також Європейська федерація журналістів (EFJ) підписала заяву із закликом до української влади серйозно переглянути формат телемарафону та розглянути можливість закриття цього проєкту. Дана ініціатива сформована в межах проєкту Швидкого реагування на свободу ЗМІ (MFRR). Експерти EFJ переймаються, що Служба безпеки України може контролювати медійників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: