Пауки в банці. Собчак поглузувала з Кіркорова, який приїхав у Білорусь

Ксенія Собчак
фото з відкритих джерел

Кіркорову останнім часом занадто часто прилітає

Російський ура-патріот Філіп Кіркоров на своїй сторінці в соцмережі опублікував світлину з білоруського Мінську. На знімку артист, який гаряче підтримує кремлівську політику, зображений на тлі місцевого аеропорту. Підписники артиста звернули увагу, що кричучий одяг співака ніяк не гармонує з радянським пейзажем. Тим часом Кіркоров радісно повідомив шанувальникам під фото, що його чекає шикарне перевтілення. «Чекатимемо як зміниться. Їхні бренди, за розповідями, прекрасні!» – іронічно поглузувала Собчак у своєму мікроблозі, розмістивши ляписте фото музиканта.

Треба сказати, що Кіркорову останнім часом занадто часто прилітає. Ще не минуло і місяця,  як артиста у Монако обклали матами прямо на вулиці.

Нагадаємо, що російський співак-путініст Кіркоров після інциденту, який трапився з ним у США, вирушив до Європи, де йому також влаштували «теплий прийом». «Главком» повідомляв, що в США затятого шанувальника Путіна Філіпа Кіркорова зустріли небайдужі громадяни і нагадали про війну в Україні, яку він підтримує. В одному із ресторанів рашисту крикнули «Слава Україні!» На відео видно, що путініст злякався.

А потім у мережі з'явилося відео, як артиста ошукали за підтримку війни у ​​Монако. «Поки ви, росіяни, підтримуєте війну і вважаєте санкції чимось добрим, ваш улюблений Кіркоров гуляє Монако», – підписав відео автор. У ролику Кіркоров повільно йде вулицею Монако, поки люди кричать йому в спину образи: «Ось їдь у свій Засранськ і там відпочивай. Нехрін тут робити. Цей хлопчик із України, подивися йому в очі, сука. Мразота. Приїхав відпочивати, коли дітей гублять. Сволота», «Щур, ти, Кірюша, щур. Нічого не скажеш, так? Позаду тебе хлопчик із України. Ти подивися йому у вічі. Соромно, так? Соромно. Г#ндон!».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: