Пара мріє про дитину, попри різницю у 37 років: «Люди думають, що я одружився на бабусі»

Подружжя активно веде TikTok, де ділиться моментами зі свого життя
фото: скрін із відео з соцмереж

Шеріл та Коран познайомилися у 2012 році, тоді юнаку було лише 15 років і він працював у ресторані швидкого харчування, яким керував син літньої жінки

63-річна Шеріл МакГрегор та 26-річний Коран Маккейн перебувають у шлюбі з 2021 року. Нестандартну пару постійно хейтять у мережі через різницю у віці, однак саме подружжя мріє про спільну дитину. Про це пише The Sun.

Попри те, що Шеріл набагато старша, Коран вважає її дуже привабливою. У TikTok чоловіка часто запитують, чи це він «той хлопець, який одружився з бабусею». Коран завжди дає ствердну відповідь на це. Він запевняє, що серйозно ставиться до своїх стосунків і його не ображають такі коментарі.

@kingqurannewpage

Im that guy 😅

♬ original sound - King 🤴🏾 Quran

Подружжя активно веде TikTok, де ділиться моментами зі свого життя. В одному з відео Шеріл переглядала вітрину з пончиками й запитала у свого чоловіка, який з них він хоче. У відповідь Коран сказав: «Я хочу тебе. Я збираюся взяти тебе із собою».

Шеріл та Коран дуже хочуть мати дитину. Ще у 2022 році в одному з інтерв'ю жінка сказала, що вони готові заплатити сурогатній матері до 120 тис. фунтів стерлінгів. Пара вже навіть придумала ім'я для дитини, яке тримає у секреті. Однак надії подружжя на батьківство розбилися, коли сурогатна матір нібито обдурила їх на 7 тис. фунтів.

«Ми заплатили за її їжу та проїзд і навіть дали гроші, щоб вона та її родина насолоджувалися Різдвом. Ми хотіли, щоб вона була щаслива, оскільки вона робила нам подарунок, про який ми завжди мріяли», – розповів Коран.

За його словами жінка, яка мала стати сурогатною матір'ю, порушила договір, займаючись незахищеним сексом зі своїм партнером під час запліднення яйцеклітини. Та попри всі невдачі, пара і далі хоче дитину.

@kingqurannewpage Not pulling out @oliver6060 still looking for a surrogate #BridgertonScandal #HaloSilverTeam #LizzosBigGrrrls #ababy #OscarsAtHome #fyp #agegap ♬ Say it

Зауважимо, Шеріл та Коран познайомилися у 2012 році. Тоді Корану було лише 15 років і він працював у ресторані швидкого харчування, яким керував син Шеріл. То ж романтичні почуття між майбутнім подружжям спалахнули набагато пізніше. У липні 2021 року Коран освідчився коханій за допомогою каблучки за 2200 фунтів стерлінгів, на яку скинулися його фанати в Інтернеті. Уже у вересні пара одружилася на березі річки в Теннессі. Шеріл запевняє, що більшість її родини підтримує цей союз.

@kingqurannewpage The race begins 🤭 @oliver6060 ♬ original sound - user92855672480

Багато користувачів TikTok захейтили Коран та Шеріл за їхнє бажання. Вони запитували, що буде, якщо Шеріл помре, адже тоді маля залишиться без матері. Однак були й ті, які підтримали, подружжя й навіть радили їм всиновити дитину.

Раніше повідомлялося, що 56-річна вчителька одружується зі своєю ученицею.

Читайте також: Вчені розкрили шкоду TikTok для психіки та пам'яті підлітків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: